Obavijesti

Sport

Komentari 1

Andreja Kerića dolaze gledati iz Atletico Madrida

Andreja Kerića dolaze gledati iz Atletico Madrida
1

Hrvatski nogometni napadač češkog Slovana iz Libereca, 23-godišnji Andrej Kerić, sve više skreće pozornost na sebe igrama u češkoj ligi...

VIDEO

U 20 nastupa ove sezone mladi je Vinkovčanin zabio deset golova te se nalazi na djelidbi drugog mjesta najboljih ligaških strijelaca. Ovog proljeća prve dvije utakmice nije igrao zbog suspenzije (crveni karton), da bi u druge dvije zabio četiri gola. Kod Zlina je u prošlom kolu zabio hat-trick u remiju 3-3. Te su dvije utakmice bile dovoljne skautima madridskog Atletica da se najave za dvoboj 21. kola, u kojem Kerić i suigrači u subotu na svom stadionu dočekuju praški Bohemians.
- Poslao sam u Madrid DVD s najnovijim Andrejevim nastupima. Ljudi u klubu oduševili su se, uzeli u ruke raspored i najavili dolazak skauta već na prvu sljedeću utakmicu, protiv Bohemiansa u Liberecu - izjavio je Kerićev menadžer Ilija Jukić dodavši:
- Bude li zdrav, gotovo sam siguran da će biti prvi strijelac lige. Bilo je samo pitanje dana kada će eksplodirati i kada će se za njega početi zanimati renomirani klubovi. Jednog će dana sigurno zaigrati u jednom takvome. Zaslužio je to svojim poštenim radom. Nastavi li tako, postat će uskoro i legitiman kandidat za A reprezentaciju.
Andrej se također nada da će to vrijeme doći, ali ne još.
- To su snovi, a realnost je nešto drugo. Mislim da će mi za to ipak trebati dobre igre u nekom većem klubu - rekao je donedavni mladi hrvatski reprezentativac i nekad napadač vinkovačke Cibalije, koji u Liberecu igra već drugu sezonu.
- Osjećam se ovdje ugodno. Nemam nikakvih briga. Plaća, kakva god bila, dolazi mi redovito. Primjetno je da sam strahovito napredovao u odnosu na igre kakve sam pružao u Hrvatskoj. Ovdje se ipak radi ozbiljnije. Drago mi je da se sve vrti pozitivno. Drago mi je što nisam otišao i nestao.
Njegov je Slovan trenutačno na četvrtome mjestu ljestvice, s četiri boda zaostatka za drugoplasiranom Spartom.
- Šteta što nismo uspjeli uzeti sva tri boda kod Zlina. Imali smo 2-0 i 3-1, a završilo je 3-3. No i dalje smo na tragu klupskog cilja: trećeg mjesta na ljestvici. Naš predsjednik voli stvarati igrače. Traže se samo mladi, jeftini i neafirmirani, koji se onda afirmiraju pa prodaju. U Češkoj je Slovan ono što je Arsenal u Engleskoj. Da u klubu hoće uložiti u nekoliko iskusnijih igrača, mislim da bi Slovan mogao biti prvak svake dvije do tri godine - zaključio je Kerić, koji si već na ljeto želi prelazak u zahtjevniju sredinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade