Obavijesti

Sport

Komentari 189

ANKETA Tko je kriv za Hajdukov pad? Karoglan, Livaja, drugi igrači, Nikoličius, Jakobušić...?

ANKETA Tko je kriv za Hajdukov pad? Karoglan, Livaja, drugi igrači, Nikoličius, Jakobušić...?

Jesenski je prvak pao na treće mjesto u drugom dijelu sezone i naslov prvaka koji sanja 19 godina doveo pod veliki znak pitanja. Hoće li biti ikakvih poteza po pitanju odgovornosti na Poljudu

VIDEO

Jesenski prvak Hajduk baš u predvečerje Uskrsa, na kojem se pomicala kazaljka sata, pao je na treće mjesto. Neki su se našalili, nije se samo ona mijenjala s dva na tri. Da, naslov prvaka o kojem Dalmacija sanja 19 godina opet je jako, jako daleko. Osam bodova bježi jadranski rival Rijeka, dva zagrebački Dinamo, koji još mora odigrati zaostalu utakmicu. Navijačima je prekipjelo.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Hajduk - Dinamo 0-1

Pokretanje videa...

Sažetak utakmice Hajduk - Dinamo 01:31

Torcida je drugu utakmicu zaredom na poluvremenu (!) zvala igrače na raport kod sjevernog gola. Protiv Lokomotive im je poručila "Hajduče znaj, još nije kraj, igraj i nikad se ne predaj" i "Gazi, gazi purgere". Protiv Dinama je ponovila istu pjesmu uz transparent "9 kola 1 život". Ništa od toga nije pomoglo, oba zagrebačka kluba otišla su s pobjedom s Poljuda, kao i Rijeka prije dva mjeseca.

Split: Hajduk i Dinamo susreli se u 28. kolu  SuperSport HNL-a

Što sad? Neki su još nakon tog poraza Hajduka u Jadranskom derbiju zazivali smjenu Mislava Karoglana, on sam se u najavi utakmice s Dinamom branio da ima "samo dva poraza, ali dva previše", a nakon 13 prosutih bodova skliznuo je na treće mjesto i za uskrsne blagdane, umjesto mira u hajdučkoj obitelji, donio nova pitanja treba li ostati. A slijede još dvije bitne utakmice, Dinamo u Kupu i Rijeka na Rujevici.

Lukša Jakobušić najavio je kako neće oklijevati smijeniti bilo kojeg trenera za kojeg smatra da mu neće donijeti naslov. Svima je jasno da Karoglan bez pobjede na Rujevici gubi svaku nadu u titulu ako je već sad nije izgubio. Predsjedniku je ovo zadnja godina aktualnog mandata od koje ima velika očekivanja. Bez titule, usprkos rastu na mnogim razinama, i njemu bi navijači mogli pokazati palac dolje.

Neki će prstom uprijeti u sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa koji je slagao ovu momčad i koji je za nula eura dovodio igrače poput Fahda Moufija, Ismaela Dialla, Vadisa Odidje, Aleksandra Trajkovskog... Koji dosad nisu opravdali velika očekivanja navijača. A dio njih krivicu traži u lošijoj formi Marka Livaje koji se pomalo muči s realizacijom (tri gola u zadnjih deset utakmica) i koji nema dovoljno dobru podršku momčadi.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"