Obavijesti

Sport

Komentari 41

Anna Falchi: Kad Lazio pobijedi ja se skinem, godine su nebitne

Anna Falchi: Kad Lazio pobijedi ja se skinem, godine su nebitne
3

Preko tri deseljeća je seks-simbol. Ima 47 godina, skida se kad god njen voljeni Lazio pobijedi. Radila je i sa Fellinijem, a voditelju talk-showa dala gaćice da ih pomiriši pa sablaznila konzervativce

VIDEO

Da Marcelo Bielsa nije 'lud k'o kvaka' tko zna bi li se Lazio danas borio za naslov prvaka Italije sa deset puta bogatijima, Interom i Juventusom... Jer nebesko-plavi čuda rade otkad im je na klupi mladi, domaći trener - Simone Inzaghi (43), a nije trebao ostati duže od mjesec dana.

Pokretanje videa...

Anna Falchi 00:22

Brat glasovitijeg Pippa Inzaghija postavljen je kao kratkotrajno rješenje za zadnjih nekoliko kola sezone 2015/2016. Onda mu je klub uredno dao 'pedalu', a doveo Bielsu. Argentinac je potpisao pa - otišao nakon tjedan dana (!). Lazio se okrenuo Inzaghiju i ostalo je povijest. Jedan Kup, dva Superkupa i borba za naslov.

Serie A - Lazio v SPAL

Anna Falchi ima 47 godina. Finska je Talijanka. Tata Benito je Talijan (*nego će bit Kenijac s tim imenom...), a mama Karina Finkinja. Anna je rođena u Finskoj (puno ime: Anna Falchi Palomaki), sa 7 preselila u Italiju, sa 16 snimila prvu reklamu koju je režirao Federico Fellini pa momentalno postala model, glumica i seks-simbol. Status koji drži i danas, na samo 'dva koraka' od pedesete.

Kad se kao curica doselila u očevu domovinu novi dom postao joj je Rim. Zavoljela je nogomet, a srce je odabralo Lazio. I danas, kad Nebesko-plavi igraju iznad svih očekivanja, sredovječna dama ispunjava obećanje da će se skinuti, uslikati pa sliku objaviti za svaku Lazijevu pobjedu.

Najčešće je omotana ručnikom ili Lazijevim šalom, nema milijune pratitelja kao npr. Ronaldova Georgina, ali u Italiji je mega-zvijezda već tri desetljeća i predmet požude nekoliko generacija. Godine idu, ali Anni Falchi ne pada popularnost; i početkom '80-ih i danas temeljena na seksipilu. Znala se pojavljivati i kao suvoditeljica u sportskim emisijama...

Senzaciju i žestoki skandal izazvala je 2001. imitirajući Madonnino gostovanje kod Davida Lettermana. Falchi je gostovala u jednom talijanskom 'late night showu', poput Madonne skinula gaćice i dala ih voditelju da ih pomiriši što je dotični gospodin (Daniele Lutazzi) i učinio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si nota che è un #selfie ??? #imieiattimi #annafalchi

A post shared by Anna Falchi (@annafalchi22) on

Konzervativni dio 'Čizme' dignuo se na noge, ali medijska bura samo je podigla popularnost finske Talijanke koja je sljedećih deset godina snimala film za filmom i reklamu za reklamom te gostovala u svim mogućim talijanskim TV emisijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E andiamo!!! Un po’ di immagini dallo stadio Tardini di Parma-Lazio 0-2

A post shared by Anna Falchi (@annafalchi22) on

Ima desetogodišnju kćerku Alyssu. U braku je bila samo jednom, nije trajalo duže od godinu dana i kaže da joj nije žao jer 'uživa i kao majka i kao slobodna žena'.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:32
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani