Obavijesti

Sport

Komentari 227

Čačić: Turska je imala sreće; Terim: Ja ne vjerujem u sreću

Čačić: Turska je imala sreće; Terim: Ja ne vjerujem u sreću
5

Bilo je rupa u našoj igri, ali to je posljedica ove avetske atmosfere i početka sezone. Ostali smo bez dva boda koja smo zaslužili, rekao je izbornik Ante Čačić nakon remija protiv Turske

VIDEO

Nismo iskoristili svoje šanse. Bili smo puno bliže pobjedi. Dobar dio igrača nije još na onom pravom nivou i zato na sve ovo gledam s optimizmom, rekao je izbornik Ante Čačić za kamere HTV-a nakon utakmice.

Hrvatska je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine otvorila remijem protiv Turske na Maksimiru (1-1).

- Naravno da ostaje žal jer smo imali tri prečke u prvom dijelu. U drugom smo imali nekoliko šansi, a gol smo primili nakon nepostojećeg prekršaja. To je nogomet. Moramo se okrenuti drugim utakmicama. Skupina je zahtjevna, ima još dosta utakmica do kraja - kaže izbornik i dodaje:

- Bilo je rupa u našoj igri, ali to je posljedica ove avetske atmosfere. Ostali smo bez dva boda koja smo zaslužili. Igra nam obećava, skupina je takva u kojoj neće nitko sigurno osvajati bodove. 

- Pjaca? Bio je dobar, on je mlad igrač i na njega utječu te priče o njemu kao čudotvorcu i mađioničaru. Igrao je dobro i golovi će doći. Manždu treba gledati i kroz njegov doprinos u igri, a ne samo kroz golove. Vjerujem da će sve to biti bolje.

- Strinić? Imali su tog hitrog Mora. Nezgodan je i brz, ne bih to previše analizirao. Na toj poziciji imamo što imamo, Strinić je odigrao korektno - završio je Ante Čačić.

Čačiću stigao odgovor od Terima

Igrali smo s jakom reprezentacijom punom zvijezda i koja je igrala punom snagom. Naši su igrači mladi i neiskusni, ali su strastveni. Zadovoljan sam kako su odigrali, rekao je turski izbornik Fatih Terim pa odgovorio Čačiću na izjavu da je Turska sretno stigla do boda.

- Ja ne vjerujem u sreću u nogometu. On može tako misliti i to poštujem, ali mogli smo i mi osvojiti tri boda. To je nogomet. Ja nisam spominjao sve faulove koje su igrači Hrvatske radili jer je i to dio igre.

ANKETA: Glasajte, treba li hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji Ivan Strinić? 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 227
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Spektakl na Rujevici dostupan je svima! Evo gdje gledati ključni derbi Rijeka - Dinamo
KLJUČNA UTAKMICA SEZONE

Spektakl na Rujevici dostupan je svima! Evo gdje gledati ključni derbi Rijeka - Dinamo

Ovog je vikenda na rasporedu HNL derbi sezone između Rijeke i Dinama na Rujevici. Tko slavi, napravit će veliki korak prema tituli