Obavijesti

Sport

Komentari 92

Ante Čačić: Nismo potučeni; Vida: Još smo dobro i prošli

Ante Čačić: Nismo potučeni; Vida: Još smo dobro i prošli
1

Kad se pogleda semafor, vidi se visok rezultat, zaslužen, ali ja se ne mogu oteti dojmu da smo imali svojih minuta. No PSG je iskoristio svaku šansu, kaže Čačić

VIDEO

Ostao je Ante Čačić vjeran svom stilu. Ponovno je izveo momčad u formaciji u kojoj igrači nikad nisu zaigrali. PSG je to kaznio i utrpao "modrima" četiri gola.

- Kad se pogleda semafor, vidi se visok rezultat, zaslužen, ali ne mogu se oteti dojmu da smo imali svojih minuta. No PSG je iskoristio svaku šansu i čestitam mu na tome. Ovo je veliko iskustvo za naše igrače - rekao je Ante Čačić nakon utakmice i otkrio kako je htio zaustaviti PSG.

- Bili smo hrabri, htjeli smo se iza oduprijeti s većim brojem igrača, ali uvijek nam je nešto falilo. Ili je to zadnji pas ili je to zadržavanje lopte. Svaka naša greška je kažnjena. Nismo potučeni i dotučeni, morate shvatiti da je ispred nas bila puno bolja i iskusnija momčad - objasnio je Čačić.

A ovako je komentirao pogreške svojih mladih igrača.

- Teško je. Mladi igrači krenu naprijed, pogriješe, a onda domaćini to kazne. Ideja je bila da mijenjamo napadača za napadača. Pokušali smo s dva napadača pritisnuti njihovu zadnju liniju. Vidjeli ste kako je to ispalo na kraju - dodao je Čačić.

Domagoj Vida bio je među najboljima na terenu. No kriv je za jedan gol.

- Barem smo se borili. Normalno da smo razočarani i tužni, ali idemo dalje. PSG je pokazao da su klasa. Dobro smo se držali, ali nismo izdržali. Nismo bili loši prvo poluvrijeme. No u drugom su nam zabili tri gola i nismo ništa više mogli - rekao je Vida i dodao:

- Malo smo krenuli preofenzivno naprijed, srljali smo. Dobili smo dva gola, a mogli smo dobiti i još. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju