Obavijesti

Sport

Komentari 144

Erceg: 'Teško mi je, ali moram misliti na sebe i svoju obitelj'

Erceg: 'Teško mi je, ali moram misliti na sebe i svoju obitelj'
2

Erceg je otišao u Emirate, a Hajduk je dobio ponudu koju nije mogao odbiti. Erceg će u Al Ahliju zarađivati 100,000 dolara mjesečno naspram 100,000 kuna koje je imao u Hajduku

VIDEO

Najbolji Hajdukov nogometaš, 'hajdučko srce' Ante Erceg odlazi u Ujedinjene Arapske Emirate, javljaju arapski mediji! Erceg je stigao u UAE kako bi finalizirao transfer u Al Ahli Shabab.

Informaciju je objavio portal ahdaaf.me, a ubrzo je stigla i službena potvrda. Erceg odlazi u Emirate, a Hajduk je dobio ponudu koju nije mogao odbiti. Također, Erceg je dobio ugovor po kojem će zarađivati 100,000 dolara mjesečno.

Erceg je u Hajduku u 44 ligaška nastupa zabio 20 golova dok je samo ove sezone u svim natjecanjima igrao 21 put, zabio 12 golova i šest puta asistirao.

- Hajduk me doveo iz druge turske lige kad nitko nije vjerovao u mene. Govorili su tada mnogi da sam invalid i da više neću igrati ozbiljan nogomet. Prije svega se želim zahvaliti na privilegiji da postanem dio Hajdukove obitelji i da mi se kao Dalmatincu i rođenom Splićaninu ostvari dječački san i najveća životna želja. Klub, uprava, sportski direktor  i treneri su vjerovali u mene.

Vjerujem da sam to povjerenje opravdao i dao svoj maksimum u svakoj minuti koju sam proveo u  Hajduku. To se meni i klubu vratilo na najbolji način. Doživio sam predivne trenutke i igrao najbolji nogomet u karijeri. Sada se pružila prilika da odlaskom u Dubai napravim novi iskorak, riješim egzistenciju za sebe i svoju obitelj i da se napravi dobar posao za klub.

- Koliko god mi bilo teško otići, u 29. godini moram misliti na sebe i svoje. Hvala vodstvu kluba koje je poštivalo moju želju. Bilo je svakakvih nerealnih priča po medijima, no koliko je to igrača mojih godina ostvarilo ovakav transfer iz HNL-a. Ovo je bila prilika koja dolazi jednom u životu i vjerujem da će navijači imati razumijevanja za moju odluku. Nitko ne zna kakav je to osjećaj dok se ne nađe u takvoj situaciji. Želio bih se posebno zahvaliti svim svojim suigračima, svima djelatnicima kluba i svima koji nose Hajduk u srcu na fanatičnoj podršci koju sam osjećao na svakom koraku svog boravka u Hajduku.

Želim još jednom naglasiti da je ovo bila moja odluka i moja velika želja. Ljudi iz kluba, neovisno o transferu svim su me silama  nagovarali na ostanak u klubu, ali od početka imamo odnos poštovanja i povjerenja. Hvala im što su prepoznali moj doprinos klubu i dozvolili mi da napravim ovaj korak. 

Split je moj grad, Hajduk moj klub i nadam se da ću, ako bude sreće karijeru završiti u najdražem dresu - poručio je Erceg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome