Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ante navija za Hajduk, a debitirao je golom za Šibenik

Ante navija za Hajduk, a debitirao je golom za Šibenik
1

Hajduk je slavio protiv 'mješovite' momčadi Šibenika. No upravo jedan ih je jedan junior, Ante Živković skoro koštao tri boda. Mladom igrači Šibenika bio je to debi

VIDEO

Hajduk je na krilima dvostrukog strijelca Ivana Lendrića, neokrznut prošao gostovanje na Šubićevcu, no čini se kako ni Šibenčani nisu nezadovoljni minimalnim porazom. Priča dana uz jutarnju kavicu na šibenskoj rivi, bio je jučer junior Ante Živković (17), koji je u svom debitantskom nastupu postigao gol, a nedugo potom umalo zabio i za izjednačenje.

- Bio je to debi iz snova, pogotovo jer smo igrali protiv Hajduka, kluba za koji navijam od malih nogu – kazao je mladi Živković i otkrio kako i cijela njegova obitelj navija za Hajduk. Štoviše, njegov brat Marin je utakmicu gledao među navijačima Hajduka, s istoka Šubićevca.

- Kad je stigao kući čestitao mi je. Samo se nasmijao, kaže da je zadovoljan pobjedom Hajduka pa mu ne smeta ni što sam postigao gol.

U zapisniku utakmice bila su tri Živkovića, Ante i njegovi rođaci Ivan i Grgo.

- Tako se poklopilo. Sva trojica smo porijeklom iz istog sela, iz Konjevrata u zaleđu Šibenika.

Ante je, baš kao i svi ostali juniori, bio pozvan na utakmicu, no do zadnjeg časa nije znao hoće li zaigrati. Priča o štrajku prvotimaca punila je medijski prostor zadnjih dana, a ništa više od ostalih nije znao ni Ante.

- Tek dva sata prije utakmice saznali smo da igramo. Bili smo presretni, jedva smo čekali priliku da debitiramo. Pa još protiv Hajduka.... Sanjao sam ovaj dan, sanjao sam da ću zabiti gol, i evo, san mi se ostvario. Nisam imao tremu, zadovoljan sam svojom igrom, trener također kaže da je zadovoljan i da računa na mene i ubuduće. Šteta što će uskoro pauza, volio bih da ovo još malo potraje – iskren je Živković, koji je zajedno sa suigračima nakon utakmice otišao na večeru.

- Počastila nas je uprava, bilo je skromno, pizza i pivo... Šteta za poraz, ali ipak smatram da smo dali sve od sebe i da su gledatelji zadovoljni otišli sa stadiona.

Štrajkaši nisu bili pozvani.

- Šteta. Za klub koji se bori za opstanak nisu dobre te podjele koje su nastale u svlačionici. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati dalje, nadam se da ćemo izboriti opstanak u društvu najboljih.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu