Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ante Rukavina: Broj 13 na dresu uzeli su mi navijači

Ante Rukavina: Broj  13 na dresu uzeli su mi navijači
1

Nova akvizicija Panathinaikosa oprostio se od suigrača i stožera, a potom i od novinara koji su ga pratili tijekom njegova igranja u Hajduku

VIDEO

Nakon što se dan prije oprostio od suigrača i stručnog stožera, koje je odveo na večeru u restoran Stellon na Bačvicama (vlasnik je Goran Vučević), nova akvizicija Panathinaikosa Ante Rukavina izašao je pred novinare.
- Bilo je razdoblja kad nisam vjerovao u sebe i kad sam se pitao jesam li ja uopće za ovaj posao, bilo je razdoblja kada sam želio promijeniti puno toga, no sada sam iskusniji i drukčije gledam na sve. Ne bih baš ništa mijenjao - započeo je Rukavina i dodao:
- Pritisak i očekivanja isprva su bila iznimno velika i sve me to sputavalo. Poslije je pritisak rastao, pogotovo nakon brojnih smjena trenera, od kojih je svaki imao svoju koncepciju. Trebalo je vremena da se na to priviknem. Sad mi slijedi privikavanje na novi klub i čini mi se kako su svi drugi više uzbuđeni nego ja. Tek sam na oproštaju od suigrača postao svjestan da odlazim.
Ante se već sastao s predsjednikom Panathinaikosa, za koga kaže da je unatoč silnim milijunima jednostavan čovjek, te s trenerom Ten Cateom, kojeg je zanimalo na kojoj poziciji je najbolji.
- Nismo puno pričali, rekao mi je kako ću igrati ako budem bolji od ostalih - kaže Ante, koji će, dok ne nađe stan, prvo vrijeme živjeti kod reprezentativnoga golmana Galinovića. Prometnu gužvu Atene pokušat će izbjeći vožnjom taksijem. U Grčkoj nije dobio svoj omiljeni broj na dresu.
- Želio sam broj 13, ali ga u Panathinaikosu nitko ne nosi, to je zaštitni broj njihovih navijača.
Hajdukove utakmice Ante će pozorno pratiti.
- Ostavljam Hajduk s dosta toga novoga, pozitivnoga. Super se trenira, dobri su bili i rezultati na pripremama i Hajduk bi ove godine mogao ići na prvo mjesto. Samo neka ih Torcida podrži kao do sada.
Premda je tek otišao, Ante je uvjeren kako će se kad tad vratiti u bijeli dres.
- Svaka ptica se vraća svome jatu, tako ću i ja, vratit ću se na Poljud, a karijeru završiti u Šibeniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti
Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci
RIJEKA IZGUBILA ČETVRTU U NIZU

Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci

OSIJEK - RIJEKA 2-0 ‘Bijelo-plavi’ nisu pobijedili prvoligaša s Rujevice čak 617 dana. Posljednji put Osijek je pobijedio Rijeku još 10. rujna 2022. Do ove utakmice... Jurišić je zabio u petoj, a Matković u 72. minuti