Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ante Šerić želi u Hajduk, posljednja riječ Bešiktaša

Ante Šerić želi u Hajduk, posljednja riječ Bešiktaša
1

Potvrdili sve što smo dogovorili telefonom i tu nema nikakvih novosti. Sastanak je potvrda da mislimo ozbiljno, rekao je Ante Šerić

VIDEO

Ante Šerić jučer se na Poljudu sastao sa čelnicima Hajduka, predsjednikom Perošem, članom uprave Fiorentinijem i odvjetnikom Radovanijem, nakon čega se zrakoplovom preko Rima vratio u Istanbul.
Šerića ugovor za Bešiktaš veže još godinu i pol, no postoji obostrana želja da se 30 godišnji lijevi bočni vrati u Hajduk, u kome je i počeo profesionalnu karijeru, koja ga je potom vodila u Veronu, Bresciu, Parmu, Lazio, Panathinaikos, te na koncu, prošlog ljeta u Bešiktaš.
- Popričali smo, potvrdili sve što smo dogovorili telefonom i tu nema nikakvih novosti. Sastanak je potvrda da mislimo ozbiljno. Hajduk mi je ponudio korektne uvjete, no ništa konkretno nismo dogovorili jer sve ovisi o Bešiktašu čiji sam igrač – pojasnio je Šerić i dodao:
- Optimističan sam, vjerujem kako će se do kraja prijelaznog roka pronaći neko rješenje. Šanse su i 99% ali i 1%, sve je moguće.
Nije tajna kako Šerić nije sretan u Turskoj, kod trenera Mustafe Denizlija nije u prvom planu, nije igrao ni prošlog vikenda u pobjedi protiv Denizlispora 1:0 i rado bi se vratio u Split. No premda je u ljeto stigao bez odštete, Bešiktaš ga se neće tako lako odreći.
Hajduk će sutra, u 16.30 po hrvatskom vremenu u sklopu priprema u Antalyji odigrati prijateljsku utakmicu sa Šangajem, a Ante Miše je najavio sastav Subašić - Jertec, J. Buljat, Pandža, Strinić - M. Buljat, Skoko, Andrić, Gabrić - Ibričić, Kalinić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Hajduk ih plaća, oni se zezaju! Kruže fotografije 'ozlijeđenih', a na Poljudu i dalje samo šute...
BOJKOT?

Hajduk ih plaća, oni se zezaju! Kruže fotografije 'ozlijeđenih', a na Poljudu i dalje samo šute...

Plus+ Čak 17 igrača nije konkuriralo za Istru zbog ozljeda, ali tko je ozlijeđen, a tko "ozlijeđen" i samo želi spojiti bolovanje s odmorom, veliko je pitanje. Koje je otvorila poruka Torcide u Puli...

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se
OTKAZAN SKIJAŠKI SPEKTAKL

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se

Plus+ Snježna kraljica trebala je biti prebačena na početak veljače umjesto tradicionalnog termina početkom siječnja. To se, ipak, neće dogoditi, zato što na Sljemenu ne postoje uvjeti za utrku. A ne mislimo na loše vrijeme...
As: Luka Modrić je donio odluku
GDJE ĆE 'VATRENI'?

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti