Obavijesti

Sport

Komentari 2

Antetokounmpo vodio Buckse do pobjede, imao triple-double

Antetokounmpo vodio Buckse do pobjede, imao triple-double

Antetokounmpo je ostvario "triple-double" sa 33 koša, 15 skokova i 11 asistencija, dok je Jrue Holiday dodao 22 ubačaja za prvake. Bucksi su sada peti na Istoku s omjerom pobjeda i poraza 32-21

VIDEO

Prvaci NBA lige, košarkaši Milwaukee Bucksa na svom su parketu svladali Washington Wizardse sa 112-98, ali otpor gostiju slomili su tek u završnici dvoboja.

Pokretanje videa...

Giannis Antetokounmpo nakon 50 godina doveo Milwaukee Buckse do NBA titule VIDEO

Pet minuta prije kraja bilo je samo 95-94 za Buckse, no na krilima sjajnog Giannisa Antetokounmpa domaći su susret zaključili serijom 17-4.

Antetokounmpo je ostvario "triple-double" sa 33 koša, 15 skokova i 11 asistencija, dok je Jrue Holiday dodao 22 ubačaja za prvake. Wizardsima nije pomoglo 25 poena i 11 skokova Kylea Kuzme kao ni 20 pogodaka igrača s klupe Montrezla Harrella.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bucksi su sada peti na Istoku s omjerom pobjeda i poraza 32-21, dok su Wizardsi 12. sa 23-27.

NBA: Washington Wizards at Milwaukee Bucks

U derbiju večeri lanjski su finalisti Phoenix Sunsi ostvarili 11. pobjedu zaredom svladavši na svom terenu Brooklyn Netse sa 121-111. Sjajnu večer kod domaćih imao je Devin Booker sa 35 koševa, Mikal Bridges je dodao 27, dok je Chris Paul uz 20 ubačaja imao i 14 asistencija. Kod Netsa najučinkovitiji je bio Kyrie Irving sa 26 poena, dok je povratnik u momčad nakon ozljede ruke James Harden dodao 22 uz 10 asistencija.

Phoenix je i dalje uvjerljivo vodeći sastav Zapada i čitave lige sa 41-9, dok je Brooklyn šesti na Istoku sa 29-21.

NBA: Brooklyn Nets at Phoenix Suns

Zanimljivo je bilo u San Antoniju gdje su Golden State Warriorsi i bez Stephena Curryja te Draymonda Greena uspjeli svladati domaće Spurse sa 124-120. Briljirao je Jordan Poole sa 31 košem uključujući i tricu za 122-120 17 sekundi prije kraja, dok je Dejounte Murray ubacio 27 poena uz po 9 skokova i asistencija za Spurse. No, u posljednjem napadu domaćih tricu za eventualno vodstvo uzeo je Devin Vassell i promašio.

Sedmom pobjedom zaredom Warriorsi su se učvrstili na drugom mjestu Zapada i lige sa 29-13, dok su Spursi 12. sa 19-33.

Chicago Bullsi zadržali su se na vrhu istoka 126-115 domaćom pobjedom protiv posljednje momčadi lige Orlando Magica. DeMar DeRozan je sa 29 poena i 10 skokova bio najbolji kod Bullsa, dok je Wendell Carter ubacio 24 za Magic.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi