Obavijesti

Sport

Komentari 4

Apsurd Davis Cupa: Umalo su srušili rekord, igrali do 4 ujutro

Apsurd Davis Cupa: Umalo su srušili rekord, igrali do 4 ujutro
1

Rafael Nadal žalio se na kasni početak mečeva u Davis Cupu, a najbolje su to osjetili na koži američki i talijanski par koji su počeli tek u 1.30 ujutro i gotovo srušili rekord nakasnijeg završetka

VIDEO

Sjedinjene Države su noćas u skupini F sa 2-1 pobijedile Italiju na završnom turniru novog formata Davis Cupa koji se igra u Madridu nakon meča koji je završio u rano jutro.

Fabio Fognini je doveo Italiju u prednost pobijedivši u prvom pojedinačnom meču Reillyja Opelku sa 6-4, 6-7 (4), 6-3, ali je onda Taylor Fritz izjednačio svladavši Mattea Berrettinija sa 5-7, 7-6 (5), 6-2.

Pokretanje videa...

03:41

U meču parova Sam Querrey i Jack Sock su osigurali pobjedu SAD-u svladavši Simonea Bolellija i Fabia Fogninija sa 6-7 (4), 7-6 (2), 6-4.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako su prva dva meča potrajala, parovi su počeli tek u 1:30 ujutro i završili u četiri sata i četiri minute. To je drugi najkasniji kraj meča u povijesti tenisa koji je završio tek pola sata ranije od meča Marcosa Baghdatisa i Lleytona Hewitta na Australian Openu 2008.

U toj skupini Kanada, koja je ranije pobijedila i Italiju i SAD, osigurala je prvo mjesto i plasman u četvrtfinalu. Španjolska i Australija također su se plasirale u četvrtfinale Davis Cupa koji se igra u Madridu. 

Španjolska je sa 3-0 slavila protiv Hrvatske, a Australija je osigurala mjesto među osam najboljih pobjedom od 2-1 protiv Belgije.

Australci su, nakon pobjede Nicka Kyrgiosa nad Steveom Darcisom od 6-2, 7-6 te slavlja Alexa de Minaura nad Davidom Goffinom od 6-0, 7-6, predali parove. Australci će u četvrtfinalu igrati protiv Kanade koja je plasman u četvrtfinale osigurala još u utorak.

(jt)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića