Obavijesti

Sport

Komentari 1

Argentinci Suarez i Ibanez predstavljeni na Maksimiru

Argentinci Suarez i Ibanez predstavljeni na Maksimiru
3

Dinamova kolonija stranaca je povećana za dva Argentinca. Suarez i Ibanez prošli su liječničke preglede i potpisali petogodišnje ugovore

VIDEO

Nema tu puno nauke, Brazilci su kao i drugi igrači, uklopit ćemo se, rekao je Suarez o odnosu s Brazilcima, koje Argentinci baš i ne vole.
Dosad je nastupao za Atletico Tigres, a po potpisu ugovora istaknuo je kako je ponosan na dolazak u Dinamo:
-Došao sam u veliki klub. Znam da su osvojili tri zadnja prventva i da su uvijek u borbi za Ligu prvaka. Imao sam i drugih ponuda, no prevagnulo je to što Dinamo igra u Europi.
Sebe je opisao kao igrača s izrazito napadačkim karkateristikama, te dodao kako mu se sviđa stil igre Dinama:
- Na internetu sam gledao Dinamo i svidio mi se njihov stil igre s puno dodavanja.
Ibanez, koji je došao iz Boce Juniorsa, priznao je da mu je to bio jedini poziv nekog stranog kluba.
- Rado sam ga prihvatio jer ću igrati u velikom klubu. Čuo sam puno dobrog o Dinamu, a zadovoljan sam prijemom i tretmanom. Svi žele igrati u prvoj postavi, a ja ću se truditi da izborim mjesto među prvih jedanest.
Suarez je ofenzivni vezni igrač, Zoran Mamić tvrdi da je sigurno među dva najbrža Dinamova igrača, a Ibanez je ljevak koji bi trebao biti zamjena za Čalu.
- Sretni smo što smo doveli dva kvalitetna igrača kao što su Ibanez i Suarez. Uvjeren sam da će nam oni donijeti kvalitetu više. Dobili smo što smo tražili - rekao je Mamić.
Dinamovi nogometaši otputovali su na pripreme u austrijski Bad Radkersburg, gdje će odigrati tri pripremne utakmice. Novopristigli Pedro Morales, za kojeg Ivanković kaže da će kompenzirati Modrićev odlazak, predstavit će se u nedjelju u utakmici protiv Interblocka. Drugi susret igra se 2. lipnja protiv Murske Sobote, a posljednji 5. lipnja protiv Lech Poznana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"