Obavijesti

Sport

Komentari 6

Arsenal nudi 20 milijuna € za Matu, Bayern doveo Japanca

Arsenal nudi 20 milijuna € za Matu, Bayern doveo Japanca
3

Usami je stigao na šestomjesečnu posudbu iz Gambe Osake, a za 19-godišnjaka postoji i opcija potpisivanja trajnog ugovora s bavarskim klubom, ako se dokaže

VIDEO

Engleski klubovi čine se najaktivniji u prvim ljetnim tjednima, bar što se dovođenja pojačanja za iduću sezonu tiče. No, ni u Bundesligi ne zaostaju s ponudama i transferima.

Bayern doveo Japanca

Minhenski je Bayern na svoju klupu već posjeo mladog japanskog napadača. Takashi Usami stigao je na šestomjesečnu posudbu iz Gambe Osake, a za 19-godišnjaka postoji i opcija potpisivanja trajnog ugovora s bavarskim klubom.

- Bio sam malo zabrinut zbog napuštanja momčadi usred sezone, ali ovakve prilike se ne ukazuju svaki dan. Odlučio sam da je pravo vrijeme da se prihvatim ovog velikog izazova. Sjajna je prilika zaigrati u tako jakoj ligi uz tako velike igrače – rekao je Usami koji je ranije ovog mjeseca dobio premijerni poziv za japansku A reprezentaciju.

Usami je za Gamba Osaku debitirao sa 17 godina te je već u prvom susretu postigao gol i postao najmlađi debitant strijelac u povijesti kluba.

Osim u Bundesligi, veliki dolasci, ali i ostanci odigravaju se i u drugim ligama.

Što je s Pastoreom?

Talijanski prvoligaš Palermo ne pušta svoju zvijezdu Pastorea. Klub je odlučan u zadržavanju igrača, a ako na njihovu adresu i pristigne valjana ponuda sigurno neće razmatrati one talijanskih momčadi. Naime, u Palermu su odlučni ne prepustiti igrača rivalima iz Serie A i odlazak Pastorea dolazi u obzir samo izvan granica Italije.

- Javier Pastore ostaje u Palermu - izjava je to predsjednika Maurizia Zamparinia.

- Odlazak iz kluba dolazi u obzir samo ako ode u inozemstvo - dodao je Zamparini, isključivši tako iz utrke za igrača Romu i Napoli.

Za igrača koji ostaje u Serie A drugi je na putu odlaska i to iz Primere. 

Arsenal ponudio 20 milijuna eura za Matu

Juan Mata te njegov otac, ujedno i njegov agent u pregovorima su Asrenom Wengerom i Arsenalom. Engleski je klub za 23-godišnjeg veznjaka spreman izdvojiti 20 milijuna eura, a službena ponuda već je pristigla u Valenciju.

Arsenal bi tako ostvario svoj drugi najskuplji transfer u povijesti, nadmašivši 15 milijuna eura, koliko je klub potrošio za dovođenje Andreja Aršavina iz Zenita.

Mata bi tako u engleskoj momčadi popunio mjesto koje gotovo sigurno ostaje prazno odlaskom kapetana Cesca Fabregasa za kojeg se već nekoliko sezona otima njegov matični klub, Barcelona, ali i Milan koji se uključio u utrku za igrača.

Još se jedan engleski klub rasipa milijunima i to s čak njih 70.Toliko je spreman izdvojiti Roman Abramovič kako bi u Chelsea doveo i Luku Modrića i Garetha Balea. Modrić je već dao do znanja Tottenhamu kako želi otići, a čini se kako je na putu za London sad s njim i Bale od čijeg je dovođenja odustao Manchester United.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige