Sport

Komentari 16

Arsenal poslao ponudu od 24 milijuna € za Stevana Jovetića

Arsenal poslao ponudu od 24 milijuna € za Stevana Jovetića

Londonski Arsenal poslao je talijanskoj Fiorentini službenu ponudu za crnogorskog 23-godišnjeg nogometaša Stevana Jovetića. Arsenal nudi 24 milijuna eura za igrača

Jovetić je bio na izlaznim vratima Fiorentine tijekom ljeta, ali toskanski klub je uporno odbijao sve interesente, među kojima se isticao Juventus. U Fiorentini su tada govorili da bi možda čak i bili spremni na prodaju, ako s druge strane realiziraju transfer Giuseppea Rossija iz Villarreala. U međuvremenu je taj talijanski reprezentativac došao u Fiorentinu, ali klupski dužnosnici ipak ne žele dati Crnogorca.

Jovetić je ove sezone, u šesnaest odigranih prvenstvenih utakmica, postigao osam golova, te je glavna uzdanica kluba u lovu na mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Fiorentina je trenutačno peta na ljestvici, a do Lige prvaka, trećeg mjesta, joj nedostaje sedam bodova.

Arsenal je uz ponudu zatražio Jovetića već tijekom ovog siječnja. Čeka se reakcija Fiorentine, koja će vrlo vjerojatno biti negativna. Talijanski mediji napominju da se trener Arsenala Arsene Wenger raspitivao i za cijenu Milanovog napadača Stephana El Shaarawyja.

Najčitaniji članci