Obavijesti

Sport

Komentari 6

Arsenal slavio protiv Leicestera, Kovačićev Chelsea uzeo tri boda

Arsenal slavio protiv Leicestera, Kovačićev Chelsea uzeo tri boda

Mateo Kovačić je za Chelsea igrao od 63. minute. Newcastle je, pak, prekinuo niz od devet utakmica bez poraza te je 14. na ljestvici sa 31 bodom. Vlašić ostao izvan kadra u West Hamu

VIDEO

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 29. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je svladao Leicester City sa 2-0 (1-0).

Pokretanje videa...

FC Arsenal 00:32

Prvi pogodak za Arsenal psotigao je Partey (11) glavom nakon kornera, a konačni rezultat postavio je Lacazette (59-11m) iz kaznenog udarca zbog igranja rukom Soyuncua.

S ova tri boda Arsenal se vratio na četvrto mjesto na ljestvici sa 51 bodom, jednim više od tri utakmice manje odigrane od petog Manchester Uniteda, dok je Leicester ostao 12. sa 33 boda. Na vrhu je Manchester City sa 69 bodova, tri više od drugog Liverpoola.

U ranije odigranopj utakmici aktualni europski nogometni prvak Chelsea učvrstio se na trećem mjestu ljestvice Premier lige zahvaljujući minimalnoj 1-0 (0-0) domaćoj pobjedi protiv Newcastle Uniteda u susretu 29. kola.

Premier League - Norwich City v Chelsea

Plavi sa Stamford Bridgea su do tri boda stigli golom Havertza (89) u samoj završnici dvoboja.Ovom pobjedom je treći Chelsea stigao do učinka od 59 bodova, 10 manje od vodećeg Manchester Cityja, a sedam manje od drugog Liverpoola, ali i devet više od četvrtog Manchester Uniteda.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić je za Chelsea igrao od 63. minute. Newcastle je, pak, prekinuo niz od devet uzastopnih utakmica bez poraza te je 14. na ljestvici sa 31 bodom.

Chelsea v Newcastle United - Premier League - Stamford Bridge

Nikola Vlašić nije konkurirao za nastup u momčadi West Ham Uniteda koja je kao domaćin svladao Aston Villu sa 2-1 (0-0). West Ham je poveo 2-0 preko Jarmolenka (70) i Fornalsa (82), a na konačnih 2-1 smanjio je Ramsey (90).Peti West GHam sada ima 48 bodova, kao i šesti Arsenal, ali Arsenal je odigrao četiri utakmice manje, dok je Aston Villa deveta sa 36 bodova.

Everton je u sve težoj poziciji u borbi za ostanak nakon 0-1 (0-0) domaćeg poraza od Wolverhampton Wanderersa koji je do tri boda stigao pogotkom Coadyja (49). Kako su Leeds United i Watford ostvarili pobjede protiv Norwich Cityja, odnosno Southamptona, 17. Everton je sada iznad zone ispadanja samo zbog bolje razlike pogodaka od 18. Watforda. Oba sastava imaju po 22 boda, jedan više od 19. Burnleya.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve