Obavijesti

Sport

Komentari 63

West Ham u finišu do pobjede nad Palaceom i trećeg mjesta

West Ham u finišu do pobjede nad Palaceom i trećeg mjesta
1

Hrvatski dvojac u West Hamu slavio je kod Crystal Palacea 3-1 i tako napredovao do treće pozicije u Premiershipu, a Kramarić nije bio niti u zapisniku za Leicester

VIDEO

West Ham United bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića nastavlja nizati dobre rezultate u Premiershipu i nakon reprezentativne stanke. "Čekićari" su na gostovanju pobijedili Crystal Palace 3-1 i tako, makar privremeno, izbili na treće mjesto ljestvice s četiri boda zaostatka za vodećim Manchester Cityjem.

Carl Jenkinson doveo je West Ham u vodstvo u 22. minuti, a Crystal Palace izjednačio je preko Yohana Cabayea iz penala samo tri minute potom. No crveni karton Dwighta Gaylea minutu prije odlaska na odmor usmjerio je utakmicu u smjeru "čekićara" koji su do pobjede stigli u samoj završnici.

Nikica Jelavić sudjelovao je u akciji za gol Manuela Lanzinija za novu prednost West Hama u 88. minuti, samo tri minute nakon što je ušao u igru, a pobjedu gostiju zapečatio je Dimitri Payet na dodavanje Lanzinija u četvrtoj minuti nadoknade. Jelavić je stigao dobiti i žuti karton.

Najjača utakmica dana igrala se na Goodison Parku, gdje je Manchester United glatko svladao Everton 3-0 golovima Schneiderlina, Herrere te Waynea Rooneyja, bivšeg igrača Evertona koji je zabio na Goodisonu prvi put nakon dugih osam godina. Slavio je i Unitedov gradski rival City protiv Bournemoutha 5-1, kao i Chelsea protiv Aston Ville (2-0) te Arsenal protiv Watforda (3-0).

Andreju Kramariću nije pomoglo ni što je igrao za Hrvatsku protiv Bugarske i Malte. Trener Leicestera Claudio Ranieri nije ga postavio ni na klupu na gostovanju kod Southamptona! "Sveci" i "lisice" na kraju su odigrali neodlučeno (2-2) pa je Leicester pao na petu poziciju.

Premiership, 9. kolo:

  • Manchester City - Bournemouth 5-1
  • WBA - Sunderland 1-0
  • Southampton - Leicester City 2-2
  • Everton - Manchester United 0-3
  • Chelsea - Aston Villa 2-0
  • Crystal Palace - West Ham 1-3
  • Watford - Arsenal 0-3

>>> Sve za kuhanje: najbolji lonci, tave i noževi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome