Sport

Komentari 4

Atraktivna MMA borkinja Julija Pajić u borbi za milijun dolara

Atraktivna MMA borkinja Julija Pajić u borbi za milijun dolara

Neustrašiva MMA borkinja Julija Pajić popularnost je stekla kada na internetu izašao video kako mlati muškarca, do sada je imala tri profesionalne borbe, a sada se bori za nagradu od milijun dolara

MMA borkinja Julija Pajić (23) jedna je od osam borkinja koja se našla na popisu PFL-ove lake kategorije u borbi za nagradu od milijun dolara. 

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Julije Pajić

Pajić bi mogla biti veliko iznenađenje na PFL-ovom turniru, a do sada je odradila odradila tri profesionalne borbe u kojima je dva puta slavila nokautom i jednom 'submissionom'

U lov na titulu krenut će 23. travnja, a najveća konkurencija joj je Kayla Harrison, vladarica lake kategorije Professional Fighters Leaguea. Na turniru će nastupiti i prošlosezonska finalistica Larissa Pacheco (13-4) i Genah Fabian (2-1).

Talentirana Julija rođena je u Frankfurtu, ali nastupa pod zastavom Crne Gore. Njezin pokojni otac je Hrvat iz Tuzle, a majka Biserka iz Crne Gore.

-  Nijemci su pokušali učiniti sve da se borim pod njihovom zastavom, ali to me ni najmanje ne zanima. Oni su hladni, mi Balkanci smo drugačija sorta. U Frankfurtu je život dobar, treniram dvaput dnevno. Volim i ljeti doći u svoje selo, tamo spavam s kokošima - otkriva simpatična borkinja - rekla je Julija u jednom od intervjua.

Tijelo joj je prepuno ožiljaka. U šali je znala reći da je to od borbe s tigrom pa su to neki mediji ozbiljno shvatili i prenijeli, ali pravu istinu nije otkrila. Borkinja je veliku pozornost privukla kada je na YouTubeu izašao video u kojem mlati muškarca nakon čega joj se popularnost povećala. 

Na društvenim mrežama ju prati 17.000 obožavatelja, a nakon PFL-ovog turnira ta će brojka sigurno još i porasti.

 

Najčitaniji članci