Sport

Komentari 6

Auba više nije kapetan Arsenala

Auba više nije kapetan Arsenala

Iznenada ga nije bilo u momčadi protiv 'svetaca' pa se trebao vratiti među 'topnike', ali Pierre Emerick Aubameyang (32) neće biti u sastavu 'topnika' još neko vrijeme, a više neće biti ni lider momčadi

Došao je na mjesto kapetana umjesto Granita Xhake koji je svojevremeno 'zaratio' s navijačima, a sad je nakon višekratnog kršenja klupskog kodeksa Arsenal Pierre-Emericku Aubameyangu (32) oduzeo kapetansku traku.

Europa League - Round of 32 Second Leg - Arsenal v Olympiacos

Aubameyang nije nastupio u subotnjoj utakmici protiv Southamptona (3-0), a sad već bivši kapetan Arsenala navodno se nije na vrijeme vratio u klub s privatnog putovanja te mu to nije prvi put. Arteta je spomenuo da ga je maknuo iz sastava zbog spomenutih razloga, a klub je sad potvrdio da neće ni igrati protiv West Hama za vikend.

Carabao Cup - Quarter-Final - Arsenal v Manchester City

- S obzirom na posljednje kršenje disciplinskih pravila prošlog tjedna, Pierre-Emerick Aubameyang više neće biti naš kapetan i također neće igrati usred utakmice protiv West Ham Uniteda - stoji u priopćenju Arsenala, a istaknuli su 'topnici' da od svog kapetana očekuju poštovanje prema klubu i navijačima.

Premier League - Arsenal v Tottenham Hotspur

Pitanje je tko će biti kapetan nakon Aubameyanga i Xhake, a traku je protiv 'svetaca' nosio Alexandre Lacazette koji ne samo da je vratio svoje mjesto u napadu, nego je nazadovanjem Gabonca i napredovao do mjesta kapetana.

Najčitaniji članci