Obavijesti

Sport

Komentari 27

Auč! Leo Messi je najplaćeniji na svijetu, tuče Kikija za 9 mil. $!

Auč! Leo Messi je najplaćeniji  na svijetu, tuče Kikija za 9 mil. $!
1

Prema procjeni Forbesa, godišnja zarada nogometaša Barcelone iznosi 126 milijuna dolara, a slijedi ga, tko drugi nego li Cristiano Ronaldo koji zarađuje 9 milijuna dolara manje...

VIDEO

 Argentinski nogometaš Lionel Messi na prvom je mjestu liste najplaćenijih nogometaša u 2020. godini koju objavljuje američki časopis "Forbes". 

POGLEDAJTE VIDEO: Messi mjeri temperaturu

Pokretanje videa...

Messi mjeri temperaturu 00:44

Prema procjeni Forbesa, godišnja zarada nogometaša Barcelone iznosi 126 milijuna dolara. Eto, čini se kako mu ova turbulentna godina u Barci ipak nije toliko loša. Sigurno da je nešto lakše sve podnijeti kada se uspije 'nakupiti' 126 milijunčića. No, istini za volju, Messi uz sav luksuz koji posjeduje i opušten život koji živi, zarađeni novac često donira u humanitarne svrhe. Tako je među posljednjim humanim potezima Argentinca i velika pomoć jednom malenom navijaču i to ne navijaču Barce. Naime, razveselio je malenog navijača Arsenala poklonivši mu visokotehnološke naočale u vrijednosti 4200 funti (približno 35.000 kuna). Messi je zaštitno lice izraelske organizacije OrCam koja pomaže ljudima koji imaju problema s vidom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, Barcelona je u subotu imala premijeru pod novim trenerom Ronaldom Koemanom protiv trećeligaša Gimnàstic iz Tarragone i pobijedila 3-1.

firo: 17.09.2019, Football, Season 2019/2020, Champions League, Group stage, Borussia Dortmund - FC Barcelona,

2. Cristiano

Drugo je mjesto na ovoj listi zauzeo nogometaš Juventusa Portugalac Cristiano Ronaldo sa 117 milijuna dolara godišnje. A osim što mu dobro ide u klubu i što dobro zarađuje, veseli ga još jedna činjenica, a to je ta da bi uskoro mogao skinuti vječni rekord legendarnog Iranca Ali Daeija koji je za svoju reprezentaciju utrpao čak 109 golova u 149 nastupa što je uvjerljivo najviše golova na reprezentativnoj razini. Ali pitanje je trenutka kada će Cristiano skinuti novi rekord jer je u 165 nastupa stigao do 101. gola, a čini se kako tu ne namjerava stati. No on tvrdi da mu rekordi nisu opsesija već da to dolazi prirodno. Portugalska nogometna mašina u svakom smislu te riječi i s 35 godina na leđima.

Georgina se skinula u bikini, ali svi pričaju o divovskom stopalu
Georgina se skinula u bikini, ali svi pričaju o divovskom stopalu
UEFA Nations League - League A - Group 3 - Sweden v Portugal

3. Neymar

Na trećoj poziciji je Brazilac Neymar iz PSG-a čiji su prihodi u ovoj godini procijenjeni na 96 milijuna dolara. Dobro je poznat po svom veličanstvenom transferu 2017. iz Barcelone upravo u Pariz za 222 milijuna eura, no trenutno naslovnice puni zbog skandala na derbiju francuskog prvenstva s Marseilleom u kojemu je PSG izgubio utakmicu, a Neymar živce nakon navodnih rasističkih provokacija. 

>> Više o Neymaru i tučnjavi pročitajte OVDJE

Neymar: Sudac me nije zaštitio! Dozvolio sam si to i budala sam
Neymar: Sudac me nije zaštitio! Dozvolio sam si to i budala sam
Ligue 1 - Paris St Germain v Olympique de Marseille

 Slijedi ga suigrač Kylian Mbappé (42 milijuna). Peto mjesto zauzeo je Egipćanin Mohamed Salah iz Liverpoola (37 milijuna, a među 10 najplaćenijih nogometaša su još Paul Pogba iz Manchester Uniteda (34), Antoine Griezmann iz Barcelone (33), Gareth Bale iz Real Madrida (29), Robert Lewandowski iz minhenskog Bayerna (28) i David de Gea iz Manchester Uniteda (27).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu