Obavijesti

Sport

Komentari 56

Babić: Što bih promijenio uoči Rija? Dva igrača ili možda sebe

Babić: Što bih promijenio uoči Rija? Dva igrača ili možda sebe
3

Bivši izbornik Željko Babić gostovao je na Laudato TV gdje je u eksluzivnom razgovoru pričao o Riju, daljnjim planovima u karijeri te javnom svjedočenju vjere

VIDEO

Osvojio je broncu na EP-u, ispao je u četvrtfinalu Olimpijskih igara i otišao. 

To je bio kratki put Željka Babića na klupi hrvatske rukometne reprezentacije. Nakon Rija napisao je pismo ostavke u kojem je napisao kako je od početka dolaska na klupu osjećao nepovjerenje ljudi iz saveza te kako se nakon svega osjeća izdano. 

Babić je, osim po bronci na Euru, ostao zapamćen po čestom zazivanju pomoći s nebesa, isticanju Gospe i vjere nakon pobjeda, a o svemu tome  i daljnjim planovima u karijeri progovorio je u ekskluzivnom razgovoru za LaudatoTV. 

- Intenzivno sam razmišljao o svemu nakon Olimpijskih igara. Danas mogu hladno i spontano reći da nismo napravili ono što smo očekivali. No bilo je tu i dobrih stvari za hrvatski rukomet. Nakon dugo vremena pobijedili smo najbolje, Dance i Francuze i nadam se da smo pokazali model kako to napraviti. Kad sve zbrojimo, danas mogu reći da je to bio neuspjeh - rekao je Željko Babić za Laudato TV.

Dao Bog da sretnem Isusa i da mi kaže: Di si, prijatelju

Na pitanje što bi promijenio, Babić kaže.

- Sigurno jednog u mom timu i barem dvojicu igrača. No možda je najispravnije da kažem kako bih promijenio sebe - dodao je bivši izbornik koji je izazvao je dosta polemike javnim svjedočenjem vjere i spomenom Gospe i Isusa u situacijama kad su ga pitali za analizu utakmica.

- Ima više razloga zašto to radim. U jednom trenutku shvatite da ne vladate svime i da vam treba pomoć. Za mene je bog Apsolutni. Logično je da zahvaljujem Bogu jer sam svjestan da sam nastao od praha i u prah ću se pretvoriti. Trudim se ne zaboraviti da imamo Apsolutnog, našega Kralja, da imamo nadu i ljuba. Drugo je naša Djevica Marija, koja je majka. A nitko ne voli kao majka.

- Dao Bog da se jednoga dana sretnem s Isusom Kristom i da mi kaže: "Di si, Babiću, prijatelju stari". To bio bi jedan veliki uspjeh - dodao je Babić.

Pogledajte što je još rekao bivši izbornik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...