Obavijesti

Sport

Komentari 12

Babo i dalje najprecizniji u ligi, nestvarni Harden stavio 54

Babo i dalje najprecizniji u ligi, nestvarni Harden stavio 54
1

Bojan Bogdanović predvodi sve šutere u ligi s odličnih 52,5% šuta za tri, a Dario Šarić i sinoć je bio skroman. Zabio je tek devet poena u pobjedi svojih Timberwolvesa nad očajnim Clevelandom 102-95

VIDEO

Bojan Bogdanović zabio je 15 poena u pobjedi svojih Indiana Pacersa nad tvrdom momčadi Utah Jazza 121-88, a za tri je šutirao 2 od 3, čime je nastavio sa svojim preciznim šuterskim partijama te učvrstio svoje mjesto kao najbolji šuter NBA lige s 52,5% šuta za tri. Pacersi su igrali bez svog najboljeg igrača, Victora Oladipa, a sav teret pao je na Babu te još jednog šutera, Douga McDermotta, koji je momčad predvodio s 21 poenom. 

No junak večeri ipak je bio aktualni MVP lige, James Harden, koji je u odsustvu svog najboljeg suigrača, Chrisa Paula, odlučio svoje inače odlične predstave odvesti na nestvarnu razinu te predvodio Houston Rocketse s fantastična 54 poena te čak 13 asistencija, a od velike mu je pomoći bio i Eric Gordon, koji je zabio 36 koševa. Ipak, to nije bilo dovoljno! Izgubila je teksaška momčad od Washington Wizardsa u produžetku 135-131, a momčad iz glavnog grada predvodio je dinamični bekovski duo Wall i Beal. John Wall imao je 36 poena s 11 asistencija, a njegov partner Bradley Beal imao je 32 ubačaja. 

 Zanimljivo je bilo u Chicagu, gdje su San Antonio Spursi u dramatičnoj završnici svladali Bullse 108-107. Momčad Gregga Popovicha standardno su predvodili bek šuter DeMar DeRozan s 21 poenom te iskusni LaMarcus Aldridge, koji je imao 20 ubačaja. Na suprotnoj strani 'vukao' je jedan od najboljih strijelaca lige, Zach LaVine, no njegov svestrani učinak od 28 poena, osam skokova i sedam asistencija nije bio dovoljan.

Prvaci su na domaćem terenu dočekali Orlando Magic, a iako je Golden State i dalje bez ponajboljeg razigravača lige Stephena Curryja, Kevin Durant uzeo je stvar u svoje ruke te goste s Floride natrpao s 49 poena, a nadodao je i devet asistencija uz šest skokova te odveo Warriorse do pobjede 116-110. Od velike mu je koristi bio i 'snajper' Klay Thompson, koji je zabio 29 poena, a čak pet trica stavio je Klay u četvrtoj četvrtini. Bivšu momčad Marija Hezonje ponovno je predvodio crnogorski centar Nikola Vučević s odličnim učinkom od 30 poena i 12 skokova, no Warriorsi su bili jači.

Milwaukee Bucksi gostovali su kod Charlotte Hornetsa te izgubili 110-107, a grčka zvijer Giannis Antetokounmpo koketirao je s triple-doubleom zabivši 20 poena uz 13 skokova i devet asistencija. Domaću momčad predvodili su bekovi Kemba Walker i Jeremy Lamb, a svaki je stavio po 21 poen.

New Orleans Pelicansi dočekali su Boston Celticse koji su ih uvjerljivo svladali 124-107, a Kelte je predvodio razigravač Kyrie Irving s 26 poena i deset asistencija, no imao je pravu pomoć! Al Horford i Jayson Tatum nadodali su svaki po 20 poena, a Marcus Morris zabio je 19 koševa. Poražene su vukli Nikola Mirotić s 25 poena te MVP kandidat Anthony Davis, koji je zabio 27 poena te imao 16 skokova.

Cleveland Cavaliersi i dalje plutaju po dnu Istočne konferencije, a ovaj put su od njih jači bili Minnesota Timberwolvesi 102-95. Goste iz Minneapolisa predvodili su Robert Covington s 24 poena te Karl-Anthony Towns s double-double učinkom od 21 poenom i deset skokova. Hrvatski reprezentativac Dario Šarić imao je skroman učinak od devet poena i šest skokova za 18 minuta igre, a promašio je sva tri pokušaja za tri poena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe