Obavijesti

Sport

Komentari 26

Badelj: Navijam za United, ali Barcelona će pobijediti u finalu

Badelj: Navijam za United, ali Barcelona će pobijediti u finalu
4

Dinamov kapetan Milan Badelj analizirao je igru Barcelone i Manchester Uniteda. Iako navija za 'vragove', veznjak 'modrih' daje prednost Kataloncima u finalu LP-a

VIDEO

‘Kvalitetniji su i dobit će finale’

MILAN BADELJ O BARCI Dinamov kapetan analizirao je igru Barcelone, kojoj daje prednost pred Unitedom u finalu

Messi, Xavi, Iniesta... Ne treba biti nogometni ekspert da se zaključi kako je Barcelona jedna od najjačih momčadi u nogometnoj povijesti i prema svima je favorit u finalu protiv Manchester Uniteda na Wembleyu.

- Gotovo u svim kategorijama je u prednosti u odnosu na Manchester. Ima Messija, briljantnu veznu liniju predvođenu Xavijem, a i tehnički je u golemoj prednosti u odnosu na United. Možda bi Kataloncima moglo ponestati malo snage u duelima s igračima Manchestera, a mislim i da Englezi imaju puno iskusnijeg trenera - rekao je Dinamov kapetan Milan Badelj o španjolskom prvaku.

Barcelona

golman 8, obrana 9, veza 10, napad 10, trener 8, klupa 8, brzina 10, tehnika 10, snaga 8 Ukupno 81

Presuda: 

Barcelona je praktički momčad bez mana. U odnosu na United možda joj nedostaje malo snage, no to će nadomjestiti brzinom igre i nevjerojatnom tehnikom kvalitetnih pojedinaca. Osvojit će Ligu prvaka.

‘Navijam za njih, ali bojim se...’

MILAN BADELJ O UNITEDU Imaju ‘lisca’ na klupi i fizički su jači, no mislim da će teško pobijediti Barcelonu, rekao je Badelj

Oduvijek sam navijao za Manchester United i bit ću svim srcem uz njega u finalu. Ima sjajnoga golmana, Van der Sar oduševljava svojim partijama, a i fizički su nadmoćniji u odnosu na Barcelonu. Nedostaje im možda malo brzine da bi bili savršeni, ali sve nedostatke Uniteda može nadomjestiti Alex Ferguson. Briljantan trener, koji u svakom trenutku može povući ključan potez, rekao je Unitedov navijač Milan Badelj i za kraj dodao:

- Teško je uopće uspoređivati dvije tako dobre momčadi, no teška srca u finalu ipak dajem prednost Barceloni. Jednostavno su kvalitetniji, pobijedit će 2-1.

Manchester United

golman 9, obrana 10, veza 9, napad 9, trener 9, klupa 8, brzina 9, tehnika 8, snaga 9  Ukupno 80

Presuda:

Imaju sjajnog trenera, fantastičnoga golmana i sve predispozicije da budu europski prvaci. I protiv svake druge momčadi to bi im bilo dovoljno za naslov, no igraju protiv moćne Barce. Slabiji su ‘za dlaku’.

Pep: Oni su poput Reala

Manchester United je strašno fizički moćna momčad, koju je izrazito teško pobijediti. Vrlo je slična madridskom Realu, a ubojita u kontranapadima, rekao je Barcelonin trener Pep Guardiola uoči finala.

Alex: Bit će im teško

Svima u svlačionici jasno je protiv kakve momčadi igramo, ali nikom ne bih savjetovao da se kladi protiv nas u finalu. Moji dečki mogu napraviti veliki rezultat na Wembleyu, rekao je u najavi sir Alex Ferguson.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika