Obavijesti

Sport

Komentari 0

Baković ušao u povijest Umaga: Čekamo Marića, a meč Červara i Vujčića ćemo već organizirati...

Baković ušao u povijest Umaga: Čekamo Marića, a meč Červara i Vujčića ćemo već organizirati...
16

Došao je i odvjetnik Velimir Došen, njegova riječka ekipa nas prati na svim turnirima, pri čemu velike zasluge ima i Mario Berišić. A Tomislav Bernardić poslao nam je delicije iako mu je izgorjelo postrojenje u Pušči, kaže Lukačević

VIDEO

Toooo! Bravo, majstore!, stisnuo je šake i pohitao svom partneru u zagrljaj. Tin Baković (22) postao je prvi tenisač koji je obranio naslov pobjednika Stars Open Toura u Umagu. Prošli put s Bojanom Dvoršekom, sad s Goranom Lukačevićem, suosnivačem cijele turneje teniskih rekreativaca, koja je odradila već šest postaja.

Pokretanje videa...

Stars Open Tour Umag 01:19

- Ova je turneja sjajna, trudim se doći na sve turnire. Vrhunski tenis i uvijek odlično društvo i zabava - rekao je Baković.

On smije nastupati samo u najjačoj konkurenciji, pro parova, jer u pojedinačnoj konkurenciji ne nastupaju igrači s profesionalnim renomeom. A Tin je (bio) veliki teniski potencijal i uspješan igrač.

- Igrao sam ITF Futurese i Challengere, sad studiram i školujem se za teniskog trenera, ali planiram se i vratiti na ITF turneju nakon što diplomiram - dodao je.

Njegov je partner Lukačević naglasio:

- Čestitam Tinu Bakoviću jer je obranio titulu u pro doublesu. Prošle je godine osvojio s Dvoršekom, a ove godine sam ga ja pogurao do titule, haha - našalio se Goran na početku pa nastavio:

- Dobro smo odigrali cijeli turnir i svaka mu čast, pravi je sportaš, i kao partneri se dobro slažemo, na terenu i izvan njega. Naučio me dosta o tenisu.

U Umagu su u toj konkurenciji pro parova nastupili i igrači poput bivšeg hrvatskog reprezentativca Krešimira Ritza.

- Ma čestitam i zahvaljujem svima koji su sudjelovali na Stars Open Touru u Umagu i zahvaljujem sponzorima, bez kojih je ovo neizvedivo. Došao je i odvjetnik Velimir Došen, podržao nas je, malo mi je krivo što se duže nije zadržao u turniru, zaljubljenik je u tenis i dođe kad god može. Njegova riječka ekipa nas prati na svim turnirima, pri čemu velike zasluge ima Mario Berišić, koji ih okuplja i organizira.

Nažalost, u Umagu je otkazan ekshibicijski meč, u kojem su trebali igrati guverner HNB-a i teniski zaljubljenik Boris Vujčić i legendarni Lino Červar.

- Nažalost, do meča nije došlo zbog vremenskih neprilika, ali već ćemo mi organizirati da odmjere snage. Šanse su 50:50...

Vjerni sudionici Stars Open Toura su tenisači iz Zaprešića. Koji su ovaj put došli u nešto oslabljenom sastavu.

- Pozdravljam našeg prijatelja i sudionika Tomislava Bernardića, kojem se dogodila tragedija i izgorjelo mu postrojenje u Pušči, ali on i njegova obitelj su našli snage i volje te nam poslali njihove domaće i zdrave delicije, u kojima su igrači uživali. Njima želimo brz oporavak uime svih igrača i Stars Open Tour ekipe, a 'Zaprešić korner' je falio, ali ekipa je bila na nivou. Od Ivana Zekića, s kojim sam "uživao u tenisu", do našeg vodećeg igrača Darija Večerića, njegovog partnera Marija Glavana i ostatka ekipe.

Iduća je postaja Stars Open Toura Rijeka, od 25. do 28. kolovoza.

U Novalji je završen teniski  turnir Stars Open Tour

- Čekamo da se priključi bivši ministar Zdravko Marić, želimo da se što prije oporavi od ozljede kako bi mogao igrati i družiti se s nama - zaključio je Lukačević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja