Obavijesti

Sport

Komentari 29

Balakov: Ako netko misli da može bolje, ja ću se maknuti

Svjestan sam u što sam se upustio, nisam vezan za klupu Hajduka, niti sam ovdje zbog novca i ako netko misli da može bolje, ja ću se dignuti, kazao je Balakov

VIDEO

Očito je prošlotjedni poraz protiv Intera pogodio trenera Hajduka Krasimira Balakova, koji je veći dio današnje press konferencije posvetio osvrtu na utakmicu prošloga tjedna. 

- Bio je to poraz nakon koga su bili ljuti i igrači, i mi u stožeru, i uprava, i navijači... Naravno da nismo zadovoljni, no to je nogomet, proces sazrijevanja momčadi. Napraviš tri koraka naprijed, pa jedan unatrag. Treba nam strpljenja, na zimu ćemo napraviti detaljnu analizu što i kao dalje. Svjestan sam u što sam se upustio, nisam vezan za klupu Hajduka, niti sam ovdje zbog novca i ako netko misli da može bolje, ja ću se dignuti – kazao je Balakov. 

I kad smo već pomislili da je na pomolu razlaz, Balakov je pojasnio.

- I klub i ja imamo viziju kako bi se Hajduk trebao razvijati. Normalno je da na tom putu ima grešaka, ali je važno da svi idemo ka istom cilju. U šest godina osvojen je svega jedan Kup i znam da je teško pozivati na strpljenje, ali drugačije ne ide. Imam tri godine ugovor i dok me uprava bude podržavala, ja ću ostati i raditi. Cilj je da ovaj proces na kraju donese naslov prvaka. 

Balakov je uvjeren da ima podršku uprave. 

- Jedno je srce, drugo razum. I ja bih želio postati prvak odmah, kao i uprava, igrači, navijači, ali hladna glava kaže da se rezultati ne postižu preko noći. Svjesni su toga svi. Pa i Torcida. Pričao sam s čelnicima navijača i oni su mi rekli da ih ne zanima prvo mjesto u ovom trenutku, nego da igrači ostavljaju srce na terenu u svakoj utakmici. 

U procesu ozdravljenja dvije su bitne stvari, igrači i financije. 

- Mi ne možemo izvući 20 milijuna eura i kupiti što nam treba. Nismo ni financijski zdravi kao Dinamo da popunjavamo momčad prema potrebama. Mi na našem putu moramo pažljivo birati i ne smijemo napraviti previše pogrešaka. Moramo strpljivo graditi momčad. 

O sljedećem protivniku, Varaždinu, Balakov nije želio puno govoriti. 

- Neću pričati ja, neka pričaju igrači na terenu. Oni dobro znaju što je bilo loše protiv Intera, znaju da nisu bili u glavi spremni za taj dvoboj i neka to sada isprave. 

Postavilo se i pitanje jeli za poraz protiv Intera kriv izlazak igrača četiri dana ranije, kada su nakon pobjede nad Karlovcem, zajedno proslavili Subašićev rođendan. 

- Znali smo da će igrači izaći i koliko je meni poznato, nitko nije bio pijan. Svi smo mi odrasli, znamo što smijemo i što ne smijemo i ja nemam informaciju da je bilo koji igrač prekršio pravila kluba i ne mislim da je to imalo utjecaja na rezultat protiv Intera – zaključio je Balakov, koji će protiv Varaždina na raspolaganju imati i Dragu Gabrića. 

- Vidjet ćemo kako će se razvijati utakmica. S Dragom treba strpljivo, bit će u kadru a hoće li ući u igru, vidjet ćemo. 




Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše