Obavijesti

Sport

Komentari 14

Balić: Ovo nije naš limit, bilo bi super da ostanemo na okupu

Balić: Ovo nije naš limit, bilo bi super da ostanemo na okupu
1

Nakon ispadanja iz Lige prvaka rukometaši Zagreba polako gledaju prema kraju ove i početku sljedeće sezone. Ivano Balić zadovoljan europskim uspjesima Zagreba

VIDEO

Nosili smo se sa svakom ekipom, bili smo sa svima u egalu ove sezone. Mislim da je ovo najbolja sezona još od Zagrebova zadnjeg finala Lige prvaka. Imali smo priliku da ovdje napravimo i nešto više, rekao je Ivano Balić nakon poraza od Kiela.

Hrvatski prvak porazom se u Njemačkoj oprostio od uspješne europske sezone u kojoj su pobjeđivali Barcelonu, Chambery, Metalurg, Savehof, Kadetten, namučili Kiel u dvije utakmice... Jedina mrlja na inače fantastičnu sezonu bio je poraz od Vardara u polufinalu Seha lige. Poraz je to koji je glavom platio Ivica Obrvan, tvorac fantastičnog Zagreba ove sezone. No Ivano Balić vjeruje da najbolje od ove momčadi tek slijedi.

- Bilo bi fantastično kada bismo zadržali ovu momčad na okupu. Tri godine smo skupa, rastemo iz sezone u sezonu i ovo sigurno nije limit ove momčadi - uvjeren je Ivano. 

No želje o ostanku momčadi sigurno mu se neće ispuniti. Gojun je već glavom u Madridu, Šego odlazi u Wislu, traženi su Kopljar, Štrlek, Vukić, a ni sam Balić nije siguran u ostanak. Novca je u hrvatskom prvaku sve manje, a Zagrebovi konkurenti ne štede. No dobra igra protiv vjerojatno najbolje rukometne momčadi na svijetu ohrabrila je sve u klubu. I u Kielu su se zagrebaši odlično držali do 40. minute.

- Prvo poluvrijeme je bilo odlično, igrali smo dobro u napadu na njihovu 3-2-1 zonu, ali u drugom smo malo stali kada su oni vratili na 6-0. Pogubili smo se Špiler, Joso i ja, a oni su zaustavili Kopljara. Ne znam, možda je Tonči mogao ući u igru malo prije - priča Balić.

Goluža je svjestan da je Zagreb svoju priliku propustio u Zagrebu kod velikih +7, a trener Kiela opet je nahvalio Zagreb.

- Imaju fantastičnu momčad koja je spoj iskusnih i mladih igrača. Igraju jako inteligentan rukomet i s pravom smo ih respektirali. Ponosan sam na svoje igrače jeru su u prekrasnoj atmosferi pobijedili vrhunsku momčad - istaknuo je Alfred Gislason.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu