Obavijesti

Sport

Komentari 18

Balkon party: Rukometni se kafić pretvorio u 'lounge bar'

Balkon party: Rukometni se kafić pretvorio u 'lounge bar'
1

Sve smo sredili, donijeli smo stolić i stolce, ondje kuhamo kavu, imamo i glazbu. Provodimo puno slobodnog vremena na tom balkonu, izjavio je Jakov Gojun...

VIDEO

Srbija je arhivirana, odrađena i apsolvirana. Prva dva koraka prema konačnom cilju su napravljena sigurno i s puno autoriteta.

- Ušli smo u utakmicu oštro, čvrsto, odigrali smo baš onako kako smo se dogovorili. Pokazali smo odmah tko je gazda, sad je jasno da igramo brži, bolji i kvalitetniji rukomet od Srbije - vratio se na prethodnu pobjedu Jakov Gojun.

Već na parketu, odmah nakon utakmice, kapetan Vori obećao je suigračima McDonald’s, a obećanje je i ispunio. Nema im druge, hrana baš i nije nešto...

- Išli smo u McDonald’s poslije utakmice sa Srbijom, ali nismo morali daleko, imamo ga u našem restoranu u Olimpijskom selu. Hrana nije kao u nas, očito je hrvatska kuhinja zaista najbolja - kaže Zlatko Horvat.

Nakon porcije brze hrane skromnu rukometnu feštu nastavili su na njihovu omiljenom okupljalištu.

- Nismo dugo ostali budni, išli smo na spavanje oko 23.30 sati. Dotad smo malo slušali glazbu i družili se u našem ‘lounge baru’ - sa smiješkom kaže Jakov Gojun.

Tako rukometaši zovu improvizirani kafić na jednom od balkona.

- Sve smo sredili, donijeli smo stolić i stolce, ondje kuhamo kavu, imamo i glazbu. Provodimo puno slobodnog vremena na tom balkonu. Ma kažem vam, pravi lounge bar - kaže odlično raspoloženi Gojun.

Rukometaši su odlična klapa, svi su zajedno u trenucima odmora, a pridruže im se i rukometašice, vaterpolisti, tenisači... Nema podjela u grupice, ali ima u - sekte.

- Pozdravio bih sektu - rekao je Horvat i dodao:

- Tu smo Duvnjak, Čupić, Vuković, Balić i ja, ali i neki od ostalih sportaša. O čemu je riječ? Neka ostane tajna zasad, doznat ćete na vrijeme.

A dok se tajna ne otkrije, Zlaja je zamolio za jedan ispravak. Brkovi su u pitanju, točnije termin brijanja.

- Nisam rekao da ću se obrijati kad osvojimo zlato nego ako osvojimo zlato - skroman ostaje Horvat.

OK, ako osvoje zlato. Iako, ako nastave ovako, uvjereni smo da će ga i osvojiti...

- U top formi smo, igramo jako dobro, ali nećemo poletjeti. Ipak smo odigrali tek dvije utakmice i moramo ovako nastaviti i dalje - upozorio je Gojun uoči Mađarske, a Horvat se nadovezao:

- Jako su opasni, s Nagyjem u momčadi još i opasniji. Iako, Nagy dosad i nije odigrao nešto posebno. No motivirani su, s njima smo uvijek igrali na knap i sigurno je samo da će utakmica biti teška.

Mora biti, ipak su ovo Olimpijske igre, ali Hrvatska izgleda odlično u Londonu. Idemo dalje, napraviti i treći korak prema cilju. Ponavljamo, krećemo u 15.30...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...