Sport

Komentari 26

Bandić: Reprezentacija će se moći pripremati na Sljemenu

Bandić: Reprezentacija će se moći pripremati na Sljemenu

Sve je transparento, a koga sam ja linčovao ako radim sve po zakonu, a po pola plaćaju HNS i Fifa. Neki rekreativci nisu nikad tenisice obukli, rekao je Bandić

Gostujući u emisiji Radija 101 gradonačelnik Zagreba Milan Bandić otkrio je planove oko ulaganja u sport u Zagrebu i potrebnu infrastrukturu pritom nabrojivši niz zahvata.

- Za dvije godine dovršit ćemo stadion u Maksimiru, sportsko-rekreacijski centar na Sveticama, modernu žičaru i kongresni centar na Sljemenu i Dom sportova.

Iako će nogometni kamp biti na Sveticama u kojem će se pripremati reprezentativci, Bandić im je obećao da će visinske pripreme odrađivati na Sljemenu.

- Tamo ćemo napraviti žičaru i kongresni centar te bazen pa će nogometaši moći gore odrađivati visinske pripreme - rekao je gradonačelnik, koji je prokomentirao projekt Svetice, koji je prošao i prije nego što je došao na dnevni red Gradske skupštine:

- Bio sam sretan kao beba kad su mi iz HNS-a predložili projekt nogometnog kampa u Zagrebu u koje će se uložiti 20 milijuna eura. Sve je transparentno, a koga sam ja linčovao ako radim sve po zakonu, a po pola plaćaju HNS i Fifa. Neće mene ti rekreativci linčovati. Neke nisam nikad vidio na Sveticama, a neki nisu nikad tenisice obukli. Neka dođu trenirati u Kušlanovu, Svetice su devastirane i zapuštene.

- Tamo je 14 teniskih igrališta, koje koriste isti ljudi 15 godina. I onda se dogodi da nisam mogao ući i gledati utrku na 400 metara jer je ključ rampe bio kod nekoga tko je otišao na kavu. Više je rekreativaca kod moje kuće nego na Sveticama, koje ćemo srediti s 20 milijuna eura od HNS-a, a ne od poreznih obveznika.

Za kraj je Bandić prokomentirao stanje u Ciboni.

- Nema više Afroamerikanaca, velikih zvijezda i šaptača logističara. Okrećemo se domaćim igračima i za četiri godine od Cibone ćemo stvoriti europski klub. Još imamo 28 milijuna kuna sanirati.

Najčitaniji članci