Obavijesti

Sport

Komentari 34

Barca će još dvaput promisliti: Dembele ušao i 'ukrao show'

Barca će još dvaput promisliti: Dembele ušao i 'ukrao show'

Jedna lasta ne čini proljeće, ali činjenica jest da je Barcelona uhvatila zalet, da su se neki igrači probudili i da je sada prijetnja baš svakome. A veliki El Clasico je za nešto manje od mjesec dana

VIDEO

Nije ga uspjela prodati na zimu, a na ljeto će biti slobodan potražiti novi klub. Ousmane Dembele (24) jednadžba je s dvije nepoznanice i nitko ne zna kako će se situacija odviti. Tražio je više novca nego što mu Barcelona može pružiti i pregovori oko produženja su propali, ali kada je stigla ponuda iz Engleske odbio je napustiti Camp Nou čak i pod prijetnjom da ostatak polusezone provede na tribini.

POGLEDAJTE VIDEO: Katalonci podržali Ukrajinu

Pokretanje videa...

U Barceloni se okupilo oko 200 ljudi na Plaza Catalunya kako bi izrazili podršku Ukrajini 00:51

Ipak, kada je pravi igračina je i pol. A to je dokazao i večeras u derbiju 26. kola La Lige u kojem je Barcelona rastočila Athletic Bilbao 4-0 i ponovno podsjetila na onu staru.

Glavni čovjek bio je Dembele, koji je zaigrao u nastavku pa u potpunosti usmjerio susret. Barca je u drugo poluvrijeme ušla s prednošću golom Aubameyanga iz 37. minute. Dembele je ušao u 67. i samo šest minuta trebalo mu je da udvostruči prednost 'blaugrane'.

LaLiga - FC Barcelona v Athletic Bilbao

Potom je podijelio i dvije asistencije - De Jongu u 90. te Depayu u 94. minuti. Može se čak reći da je večeras djelovao kao onaj iz Borussije Dortmund, kao igrač zbog kojeg je Barcelona platila ogromnih 140 milijuna eura.

A sam katalonski klub igrao je kao da posljednjih mjeseci nije nailazio na prepreku za preprekom. Poletno i s puno kombinatorike, smiono, povezano... Barca jest izbacila Napoli iz Europske lige uoči ovog dvoboja, no tek večeras Xavi Hernandez može biti zadovoljan izvedbom svojih nogometaša.

LaLiga - FC Barcelona v Athletic Bilbao

Jedna lasta ne čini proljeće, ali činjenica jest da je Barca uhvatila zalet, da su se neki igrači probudili i da je sada prijetnja baš svakome. A veliki El Clasico je za nešto manje od mjesec dana, 20. ožujka u Madridu...

A igrač poput Dembelea, kada ne igra igrice i kasni na trening, kada je u pravoj formi itekako može doprinijeti ovoj Barceloni. Dvaput će još promisliti oko cijele situacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti