Sport

Komentari 5

Barca izgubila kod kuće nakon šest godina! Neviđena blamaža Portugalaca usred Pariza...

Barca izgubila kod kuće nakon šest godina! Neviđena blamaža Portugalaca usred Pariza...

Luka Cindrić još nije pravi, zabio je jedan gol kao i Igor Karačić za goste. Koje je do pobjede nosio Wolff s velikih 14 obrana i nekoliko takvih u završnici. Porto je PSG-u zabio tek četiri gola u prvom dijelu

U 500. europskoj utakmici pukao je veliki Barcelonin niz bez poraza na domaćem terenu. Nakon šest godina, od 5. prosinca 2015., opet se pojavila momčad koja je osvojila Blaugranu, a ta je opet bila - Kielce.

Poljaci su zasluženo odnijeli sve iako je Barcinih 10-6 u 15. minuti sugeriralo drugačije, no Kielce je do poluvremena stiglo zabiti 19 golova, što su u povijesti Lige prvaka protiv Barce u gostima uspjele još samo četiri momčadi (Braga, Kiel, Kolding i zadnji PSG 2014.) Na kraju 32-30 pa je Kielce postalo jedina momčad uz Kiel koja je barem dvaput osvojila Blaugranu. Kiel je uspio tri puta.

Luka Cindrić još nije pravi, zabio je jedan gol kao i Igor Karačić za goste. Koje je do pobjede nosio Wolff s velikih 14 obrana i nekoliko takvih u završnici, Moryto sa sedam golova, Nahi sa šest. Mem, iako se činilo da ga ne ide ništa, zabio je sedam, kao i sunarodnjak mu N'Guessan. Kielce je sada tri boda ispred Barcelone.

Strašno prvo poluvrijeme PSG-a vidjeli smo u Parizu. Porto se izblamirao, zabio tek četiri gola za 30 minuta, PSG 18. Bilo je i 18-3... Na kraju 33-19, Ivan Slišković zabio je četiri gola za Portugalce. 

U Zagrebovoj skupini spektakularni Niklas Landin sačuvao je Kielu pobjedu protiv Aalborga (31-28). Danac je imao 15 obrana, a kada je Aalborg stigao s 22-28 na 28-28, poskidao sve zicere. Duvnjak jedan gol za Kiel, sedam Ekberg i Pekeler za Kiel.

Pick Szeged sačuvao je bodove od naleta Vardara za korak s Kielom i Montpellierom. Mađari su iskontrolirali i dobili 34-31, uz devet golova Frimmela i osam Tonnesena. Ante Gadža jako dobar za Vardar sa šest golova. Timur Dibirov prešao je brojku od 1000 golova u Ligi prvaka. U tom su klubu samo Nikola Karabatić i Kiril Lazarov.

Liga prvaka, sedmo kolo:
Barcelona - Kielce 30:32
PSG - Porto 33:19
Szeged - Vardar 34:31
Kiel - Aalborg 31:28

Najčitaniji članci