Obavijesti

Sport

Komentari 16

"Barca nije nepobjediva, zabit ćemo barem gol, bit će 1:1!"

"Barca nije nepobjediva, zabit ćemo barem gol, bit će 1:1!"
1

Da ne vjerujem u uspjeh protiv Barcelone, ne bih ni igrao nogomet! Svakoga se može pobijediti, nema nepobjedivih, kaže Boateng uoči večerašnje utakmice LP-a

VIDEO

Osim dva izgubljena boda, Barcelona je u San Sebastianu ostala i bez ovoljetnog pojačanja, Čileanca Alexisa Sancheza, koji će zbog puknuća bedrenog mišića morati pauzirati dva mjeseca!

Nevolje, eto, dolaze jedna za drugom i Barcelona neće u idiličnom ozračju dočekati Milan u 1. kolu skupine H Lige prvaka (utorak, 20.45). Štoviše, taj 2:2 remi protiv Real Sociedada, unatoč 2:0 vodstvu u 11. minuti, ostavio je neka pitanja, na koja će odgovor dati sljedeće utakmice. Trener Barce Joseph Guardiola kaže:

– Naučili smo lekciju da svih 90 minuta moramo igrati vrhunski, svako se opuštanje plaća. Bili smo kažnjeni i nadam se da se to više neće ponoviti – rekao je Guardiola i nastavio:

– Jasno nam je i da ćemo ove sezone morati biti bolji nego lani želimo li osvajati trofeje! Svima smo "trn u oku", a znano je da je teže braniti nego osvajati naslove – kaže Barcin trener, koji o slabijoj predstavi nekih igrača (Messi, Iniesta, Villa) nije želio govoriti.

Milanov veznjak Kevin-Prince Boateng, unatoč startnom prvenstvenom remiju na San Siru protiv Lazija (2:2), pun je optimizma uoči Nou Campa:

– Da ne vjerujem u uspjeh protiv Barcelone, ne bih ni igrao nogomet! Svakoga se može pobijediti, nema nepobjedivih – kaže Boateng i dodaje:

– Moramo zaustaviti Xavija i Iniestu, tako ćemo presjeći dotok lopte Davidu Villi, Daniju Alvesu i Messiju. Ključna je to blokiranje kreatora Barcine igre. Imamo izvrsne napadače i siguran sam da ćemo zabiti barem jedan gol – kaže Boateng i naglašava:

– Završit će bez pobjednika, bit će 1:1!

Dodajmo da je Boateng u pravu kad govori o napadačima. Ibrahimović, Cassano i Pato mogu probiti svaku obranu, tako su i Laziju zabili dva gola i stvorili još niz prilika. Ali, obrana je također "progutala" dva, zadnji je red sigurno lošiji dio momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi