Obavijesti

Sport

Komentari 151

Barcini mediji: Messi je j... kralj; Realovi: Sudac pojeo Clasico!

Barcini mediji: Messi je j... kralj; Realovi: Sudac pojeo Clasico!
3

Policija traži svjedoke o nestanku Ronalda. Navodno je viđen 27. travnja od 20,45 - 22,45 h u Madridu, no još nema prave potvrde, jedan je od viceva koji kolaju 'netom'

VIDEO

Jedni slave pravog kralja, drugi pljuju po sucu. Očekivani je to epilog trećeg El Clasica. Barcelona je nakon dominacije u Madridu slavila 2-0 golovima najboljeg igrača svijeta, Lea Messija.

"Policija traži svjedoke o nestanku Cristiana Ronalda. Navodno je viđen 27. travnja u vremenskom razdoblju od 20,45 - 22,45 sati, no za to nema prave potvrde", samo je jedan od viceva koji kolaju navijačkim forumima.

Katalonski sportski listovi također slave. 

"Messi je j.. .kralj", naslov je "Sporta", koji aludira na konferenciju za novinare Pepa Guardiole koji je dan uoči utakmice žestoko napao Josea Mourinha i nazvao ga j... kraljem 'presica'.

El Mundo Deportivo također piše hvalospjeve o Barceloninoj igri, a dodaju i kako će u uzvratu Real zbog isključenja Pepea i nemogućnosti nastupa Ramosa imati temelja za brojne žalopojke.

Dnevnici naklonjeni Realu As i Marca pišu o porazu Reala, ali i o sucu Wolfgangu Starku.

Naslov "Asa" je: "Stark je pojeo Clasico". 

"Nepoželjan je u Madridu. Velika mu je pogreška što je Pepeu dao crveni karton. Najveći grijeh je to što je ljubitelje nogometa ostavio bez mogućnosti da uživaju u analizi utakmice, danas svi razgovaraju samo o njemu", piše As.

Marca je istaknula genijalnost Lea Messija koji je "ubio" Real.

"Barcelonu štiti Uefa, to je sramotno"

Jose Mourinho nakon utakmice osuo je paljbu po sucima. Nije to ništa neočekivano, no prgavi Portugalac ovoga puta prešao je granicu. Iz Barcelone su poručili da to neće trpjeti.

- Uvrijedio je instituciju Barcelone. Snosit će posljedice - rekli su s Nou Campa te sazvali sjednicu klupskog Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o izjavama trenera Real Madrida mogućim akcijama protiv njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 151

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici
Ovo je vila Marija Mandžukića u skrivenoj uvali na otoku Braču. Jedno noćenje stoji 1300 eura
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Ovo je vila Marija Mandžukića u skrivenoj uvali na otoku Braču. Jedno noćenje stoji 1300 eura

OAZA DALEKO OD GUŽVE Malo mjesto na Braču krije luksuznu vilu nogometaša. Kad se tamo ne odmara, renta je... Može primiti do deset gostiju, ima pet spavaćih soba i kupaonica