Obavijesti

Sport

Komentari 17

Barić: Nisu prihvatili poziv na sučeljavanje, a rezultate ne vjerujem da će itko vidjeti...

Barić: Nisu prihvatili poziv na sučeljavanje, a rezultate ne vjerujem da će itko vidjeti...
15

Mi smo poslali mail dva puta i Zajecu i Barišiću, ali nisu odgovorili. Tko izgubi, nadam se da će čestitati. Ovo su tek prapočeci demokracije - rekao je Otto Barić

VIDEO

Povijesni izbori su u Dinamu. Prvi od kandidata, čelnik liste "Dinamo iznad svih" Otto Barić, stigao je glasati u 9:30 sati. Prvo je glasao, potom upalio svijeću kod spomenika, a zatim i rekao koju riječ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

BARIĆ IZJAVA I PALJENJE SVIJEĆE 05:19

- Bitno je da imamo izbore, bitno je da će se nekakva demokracija dogoditi. Prapočeci demokracije, ali dobro. Uvijek kada dođem ovdje... To je sveto mjesto. I nekako se nadam da će ovo biti početak nečega što se mora dogoditi. I stadiona i Dinama koji će i dalje 17 godina biti prvak - rekao je Barić pa dodao:

- Ne bih išao na izbore da se ne nadam pobjedi. Nadam se da će biti tijesna utrka i tko god pobijedi, svaka mu čast. Tko izgubi, nadam se da će čestitati. Ja ću sigurno čestitati. Ekipa je tu, ozbiljno smo radili na tome i imamo sjajan program. Ako uspijemo, onda ćemo ga lijepo i kvalitetno realizirati.

Kako gledate na kampanju? Je li bila afirmativna i s jedne i druge strane?

- Je, je. Naročito je bila afirmativna, s obje strane, oko involviranosti. Ovo sitno što se događalo, lijevo-desno, to je uobičajeno. Nedostajalo mi je da Dinamo nikome nije dao ni glasa. Ako opozicija kaže za koga da se glasa, mislim da to nije... Ali nevažno. Imali smo dovoljno prilike i mi i druga lista, reći što želimo. Mislim da je sve bilo okej. A ta sitna podbadanja, to je normalno.

Nije bilo sučeljavanja.

- To je veliki minus jer je bitno da ljudi čuju što imamo za reći. Ali i bez toga će ići. Probali smo kroz medije dati do znanja, mi smo poslali mail dva puta i Zajecu i Barišiću. Ali nije postojala želja s druge strane da se to dogodi.

Što ako pobijedi druga lista?

- Ovdje je bitan Dinamo. To nije nekakva naša osobna zabava. Ako pobijedi druga strana, druga lista, ja ću čestitati i imaju svu moju podršku. Što god će im trebati, ako će željeti.

Tajno je glasanje.

- Postoji lista od njih 35 članova, ne vjerujem da će itko vidjeti rezultate glasanja. Imam li onda šanse protiv Barišića? Ja mislim da imam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige