Obavijesti

Sport

Komentari 25

Barišić: Hajduk je opsjednut Dinamom i sucima, dosta je!

Barišić: Hajduk je opsjednut Dinamom i sucima, dosta je!
1

Mirko Barišić, predsjednik Dinama na pripremama Zagrepčana u Međugorju zajedno sa suprugom Božicom pričao je o novoj sezoni, prodaji igrača, Hajduku, Štimcu...

VIDEO

Moramo biti prvaci jer bez toga ne možemo u Ligu prvaka. To je uvjet za sve. Volio bih da uzmemo i Kup, mislim da nas u dvije utakmice nitko ne može pobijediti, počeo je predsjednik Dinama.

- Volio bih da uđemo u Ligu prvaka, iako ni Europska liga opet ne bi bila loša. Samo europske utakmice Dinamu mogu donijeti novac za funkcioniranje. Nažalost, mi nemamo sponzora i moramo živjeti od Europe ili prodaje igrača - kaže Barišić.

Odlučili smo se da nema prodaje. Želimo u Ligu prvaka, rekao je Mirko Barišić

Ponavlja da je Dinamu prodaja igrača jedini oblik zarade.

- Po meni klupska politika ne štima ako nemaš osigurana sredstva za dvije godine unaprijed. Dinamo je zasad u dobroj situaciji, još stiže novac od igrača koje smo prodali. Mi nemamo sponzora, nemamo zaradu od ulaznica, nama je prodaja jedini izvor zarade. I zato u budućosti ćemo trebati nekako napuniti blagajnu. Imamo dva puta, ili ući u Ligu prvaka ili prodati igrače. Zasad smo se odlučli za Ligu prvaka. I zato sad sigurno nećemo prodavati - rekao je Barišić.

Dinamu ne bi smetao Štimac u fotelji HNS-a.

- Dinamu ne bi bio nikakav problem da on zasjednje u fotelju predsjednika HNS-a. Te nam promjene ne mogu naštetiti.

Dosta mu je priča iz Hajduka da je Dinamo privilegiran.

- Tko je god na čelu splitskog kluba uvijek priča da je Dinamo privilegiran. Svako kolo već godinama pričaju o sucima to je već postalo pravilo. I suci mogu pogriješiti, a Splićani stalno žive u toj opsesiji. Volio bih da te priče prestanu. Da počnemo pričati o pravim stvarima.

Dosta je splitskih priča o privilegiranosti Dinama kod sudaca, kaže predsjednik "modrih"

Nije za regionalnu ligu.

- Ne znam šta bi nam ona donijela. Po meni je najbolje rješenje HNL s deset klubova. Dinamu fali jak Hajduk, ali ostali jaki klubovi. Moja opcija je jači HNL. Mislim da regionalna liga ipak teže izvediva u ovom trenutku.

'Nije mi jasna ova priča s hokejom'

Priča s hokejom mi nije jasna. Ta je EBEL liga negdje osma u Europi, u Medveščaku ne igra niti jedan hrvatski igrač, a oni su najgledaniji. Mene samo zanima je li to trend koji će trajati još par godina ili je to priča s dugoročnom vizijom. Dakle, imat će smisla ako nakon svega dobijemo jaku hrvatsku reprezentaciju, ako bude više hrvatskih hokejaša. Volio bih da Medveščak uspije, rekao je Mirko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani