Obavijesti

Sport

Komentari 38

Rangersi predstavili Barišića, Borna potpisao na četiri godine

Rangersi predstavili Barišića, Borna potpisao na četiri godine
1

Kapetan Osijeka impresionirao je Stevena Gerrarda u dvomeču drugog pretkola Europske lige gdje su Škoti izbacili Osijek. Lijevi bočni je bio prava muka za obranu Rangersa gdje ih je probijao bez problema...

VIDEO

Borna Barišić (25) novi je igrač Glasgow Rangersa, objavio je danas škotski prvoligaš na službenim stranicama. Tako su se glasine pokazale točnima, a Osječanima će, nagađa se, na račun sjesti 2,2 milijuna eura. Potpisao je ugovor na četiri godine dok visina plaće nije poznata.

Kapetan Osijeka impresionirao je Stevena Gerrarda u dvomeču drugog pretkola Europske lige gdje su Škoti izbacili Osijek. Lijevi bočni je bio prava muka za obranu Rangersa gdje ih je probijao bez problema. Bivši igrač, a sad trener škotskog kluba odmah je naredio čelnicima kluba da dovedu sjajnog igrača, a to su mu ubrzo i ostvarili.

Barišić će se tako u Škotskoj pridružiti Nikoli Katiću koji je ovo ljeto stigao iz Slaven Belupa.

Lijevom bočnom ovo će biti četvrti klub u karijeri, prije toga je igrao za Osijek i Dinamo dok je jednu sezonu proveo na posudbi u Lokomotivi. U Osijeku je odigrao 124 utakmice i pritom zabio devet golova.

Navijačima Rangersa se predstavio kratkim intervjuom iako su ga već upoznali kroz ove dvije međusobne utakmice.

- U svakoj utakmici dajem sve od sebe, vidim da su navijači Rangersa to prepoznali i jako sam sretan zbog toga. Ostavit ću srce u svakoj utakmici za Rangerse. Svojim igrama uzvratit ću navijačima, ljudima u klubu i treneru na povjerenju i lijepim riječima - rekao je Barišić.

'Gerrard je jako zapeo za najboljeg igrača Osijeka. Sjećamo se kako ga je hvalio na press konferenciji u Gradskom vrtu prije onog prvog dvoboja koji je sretno otišao na stranu Rangersa. Već tada je popularni Stevie G naglašavao da je „igrač na lijevoj Osijekovoj strani iznimno kvalitetan i opasan“, a kada im je Barišić u četvrtak zabio i gol, očito je menadžer najtrofejnijeg kluba u Škotskoj odlučio krenuti u realizaciju transfera', piše Osijek na svojim stranicama.

Otkrio je slavonski prvoligaš kako Glasqow nije bio jedini zainteresiran za njihova kapetana.

'Bilo je i drugih ponuda, spominjale su se i atraktivnije i jače lige od škotske, no Barišić se odlučio za Rangers F.C. Najtrofejniji klub u Škotskoj je tako doveo još jedno ovosezonsko pojačanje, kako bi prvenstveno mogao ući u utrku sa Celticom i Aberdeenom za naslov državnog prvaka. Također, Borna će dobro doći svojim novim suigračima i u nastavku njihova europskoga pohoda', piše na svojim stranicama NK Osijek.

Barišić je 11. pojačanje Rangersa ove sezone, a u novom klubu će nositi dres s brojem 31.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše