Obavijesti

Sport

Komentari 0

Barkey i službeno bio pijan ostao bez posla na TV-u

Barkey i službeno bio pijan ostao bez posla na TV-u
1

Bivša košarkaška zvijezda Charles Barkley imao je 1,5 promila u krvi kada ga je policija zaustavila na staru godinu. Neko vrijeme neće raditi za TNT

VIDEO

Točno 1.49 promila alkohola u krvi imao je Charles Barkley kad ga je policijska patrola zaustavila za upravljačem njegova vozila na staru godinu u Scottsdaleu, predgrađu Phoenixa, u 1.30 ujutro. Za volan svog luksuznog Infinitija 45-godišnji je bivši vozač sjeo s gotovo dvostruko višom količinom alkohola u krvi od dozvoljene po zakonu savezne američke države Arizone. Dopuštena je granica 0.8 promila.
Rezultati krvnih pretraga objavljeni su u petak, deset dana nakon neugodnosti koja je kontroverznog Barkleyja koštala oduzimanja vozačke dozvole i kratkotrajnog boravka u policijskoj postaji. Košarkaš je prošao pored policijskog znaka stop, nakon čega se ophodnja dala u kratkotrajnu potjeru. Policajac je na licu mjesta ustanovio alkoholiziranost poznatog vozača, nakon čega ga je sproveo u postaju na uzimanje uzorka krvi.
Službeno je Barkley izjavio da je strahovito razočaran što se doveo u kompromitirajuću situaciju. Policijski je službenik za jedan američki web-portal koji prati poznate ispričao da mu je Barkley ignoriranje njegova zaustavnog signala opravdao “najboljim oralnim seksom koji je dobio u životu”. S njim je u automobilu navodno bila i mlađa ženska osoba.
Zbog pijanog ispada za volanom neko vrijeme neće komentirati NBA ligu za potrebe televizijske kuće TNT. Nije poznato je li se sa svoje cijenjene pozicije NBA-analitičara nekad veliki košarkaš povukao samoinicijativno ili su ga 'zaledili' šefovi. U svakom slučaju, sportska podružnica TNT-a, Turner Sports, s objavom o zamrzavanju suradnje izašla je u petak, nakon službene policijske objave.
Barkley će daleko od kamera i mikrofona biti najmanje nekoliko tjedana. Datum povratka na posao nije postavljen, informirao je novinarsku agenciju AP izvor s TV-kuće. David Levy, predsjednik Turner Sportsa, ranije je izrazio podršku 45-godišnjem Barkleyju.
- Kada sam razgovarao s Charlesom, bio je pun samokritike zbog događaja koji je prouzročio. Ovo je važno vrijeme za Charlesa da riješi privatna i pravna pitanja koja će se pojaviti kao posljedica slučaja. On je važan dio naše produkcije i stoga smo iznimno zainteresirani za njegovu dobrobit.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'