Obavijesti

Sport

Komentari 22

Baturina još ne trenira, Sergej Jakirović prvoj je momčadi priključio svog i Šimićevog sina

Baturina još ne trenira, Sergej Jakirović prvoj je momčadi priključio svog i Šimićevog sina
5

Prije sedam dana Dinamov je IO sastančio tri sata, sad bismo trebali doznati detalje o tri odbora koja je osnovala Zajecova vlada: za organizacijska i financijska pitanja, za izgradnju stadiona te za članstvo u klubu

VIDEO

Nije bilo riječi o treneru, njegov status je nepromjenjiv, i predsjednik kluba i članovi izvršnog odbora podržavaju trenera. Sljedeća sjednica? Naš prijedlog je da to bude sljedeći ponedjeljak, rekao je Dinamov potpredsjednik i član IO-a Dubravko Skender nakon prve sjednice vlade Velimira Zajeca prije točno tjedan dana.

Pokretanje videa...

Zajec u Maksiju 00:38

Ta je, prva sjednica Dinamova izvršnog odbora trajala više od tri sata. Marka Marića imenovali su vršiteljem dužnosti sportskog direktora, Zvonimira Manenicu članom uprave s najvećim ovlastima, a Dinamo je fomirao i tri nova odbora, plus Zajecov ured predsjednika.

Dugo je trajalo, puno toga su odlučili, ali isto će se tijelo sastati ponovno sutra. Jer pred njima je puno posla, krenula je i revizija poslovanja kluba, češljanje svih ugovora koje je ostavila Barišićeva vlada, a nakon reprezentativne stanke momčad ulazi u zadnji prvenstveni krug, a i dalje zaostaje u lovu na naslov prvaka.

Zagreb: Velimir Zajec pozdravio navijače uoči susreta Dinama i Slavena

Stare članove uprave saslušali su prošli put, njihove ideje i planove, a onda su imenovali Manenicu članom bez čijeg pristanka uprava ne može ništa izglasati i time su posve marginalizirali Vlatku Peras.

Sutra bi prof. dr. Mislav Ante Omazić trebao imenovati članove svog odbora za organizacijska i financijska pitanja, Ivan Nauković odbora za izgradnju stadiona, a prof. Tomislav Globan odbora za članstvo.

Pred Zajecovih 13 puno je posla i krenuli su ambiciozno. I otvoreno prema javnosti i navijačima. Nova vlast u Maksimiru želi što više okupljanja, što više konkretnih rasprava.

Susret Astane i Dinama u 5. kolu UEFA Konferencijske lige

Što se momčadi tiče, Martin Baturina još ne trenira punim intenzitetom, a u nedostatku igrača zbog reprezentacija, Sergej Jakirović za treninge je priključio nekoliko dječaka iz Dinamove škole. Među njima i svog sina Leona (16) i njegova vršnjaka Nikolasa Šimića, Darijeva sina, doznao je Germanijak.

Dvojac je u subotu igrao zajedno u istom sastavu za pobjedničku momčad u međusobnoj utakmici koja je završila 6-1, a u kojoj je Marko Bulat postigao četiri gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-0: Mudražija i Šotiček nokautirali Rijeku! Ori se 'Dinamo, Dinamo'
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-0: Mudražija i Šotiček nokautirali Rijeku! Ori se 'Dinamo, Dinamo'

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige