Obavijesti

Sport

Komentari 31

VIDEO Bayern utrpao petardu Sosinom Stuttgartu, razočarani Lewandowski nije slavio golove

VIDEO Bayern utrpao petardu Sosinom Stuttgartu, razočarani Lewandowski nije slavio golove

Bayern je u 16. kolu Bundeslige razbio Stuttgart s 5-0. Prvo ime susreta bio je fenomenalni Serge Gnabry koji je sudjelovao kod svih golova. Utrpao je hat-trick i asistirao Lewandowskom za dva gola

VIDEO

Prošle godine je zbog korona virusa ostao bez Zlatne lopte, a ove godine... Eh, i dalje je mnogima nejasno kako je moguće da je Leo Messi osvojio ovu prestižnu nagradu ispred Roberta Lewandowskog (33). I više je nego očito kako je to ostavilo traga na njemu. Golove protiv Stuttgarta nije htio slaviti. 

Pokretanje videa...

Lewndowski u Japanu 00:14

Bayern München je još jednom pokazao da je klasa za sebe u Bundesligi. Bavarci su u 16. kolu demolirali Stuttgart s 5-0 te pobjegli Borussiji Dortmund na plus devet. Prvo ime susreta bio je fenomenalni Serge Gnabry koji je sudjelovao kod svih golova. Utrpao je hat-trick i asistirao Lewandowskom za dva gola. Borna Sosa i Josip Stanišić nisu igrali zbog ozljede. 

Bundesliga - VfB Stuttgart v Bayern Munich

Utakmica se igrala na jako lošem terenu Mercedes-Benz Arene, a u početku je malo i stvorilo probleme bavarskom stroju. Ipak, ne zadugo. Bayern je slomio otpor domaćih u 40. minuti golom Gnabryja, a onda je krenula kanonada. Isti igrač je postavio na 2-0 u 53. minuti pa je uslijedio post do 69. minute kada su u pet minuta pala tri gola. Dvaput je bio precizan Robert Lewandowski, a konačnu petardu postavio je Gnabry. 

Bundesliga - VfB Stuttgart v Bayern Munich

U centru pozornosti opet je bio sjajni Poljak. Ne zbog 18 golova u 16 utakmica, već zbog toga što nije slavio golove. Nije bilo onog njegovog prepoznatljivog osmijeha, ponašao se kao da je zabio gol na treningu, a ne na utakmici. Bilo mu je totalno svejedno. I nije teško pogoditi razlog njegovog lošeg raspoloženja. I sam je priznao da je bio tužan i razočaran nakon što je ostao bez Zlatne lopte koju je osvojio Lionel Messi.

Video pogledajte OVDJE

Prema mnogima ju je zaslužio upravo Lewa. Trpao je na svakoj utakmici, zabio je 48 golova u 40 utakmica prošle sezone i mnogi su ga proglasili ponajboljim na svijetu. No, malo mu to znači. On je htio Ballon D'or.

Bundesliga - Bayern Munich v 1. FSV Mainz 05

- Jako loše sam se osjećao. Neću lagati, bio sam baš jako tužan. Nije bilo nimalo lagano igrati bez te sreće koja mi je nedostajala. Bio sam deprimiran. Tako si blizu te nagrade, boriš se s tako velikim igračem kao što je Leo Messi i onda još čuješ komentare kako zaslužuješ osvojiti tu nagradu. Poštujem sve što je Messi osvojio i na kakvoj razini igra. Sama činjenica da se s njim borim za tu nagradu govori na kakvoj sam ja razini. To cijenim, osjećam se jako ponosno, ali bio sam jako tužan. I to ne samo jedan dana, dva dana, to traje već neko vrijeme. Ne volim igrati bez sreće, a ja trenutno nisam sretan - kazao je Lewandowski.

I to se itekako vidi na travnjaku. Ne uživa u nogometu kao prije, nema te sreće i gladi koja ga je krasila, ali i dalje zabija kao na traci. Zato i je jedan od najboljih na svijetu i pitanje je trenutka kada će dobiti ono što mu pripada. A to je Zlatna lopta. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.