Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bayern: Kažemo 'ne' Superligi! LP je nešto najbolje što postoji

Bayern: Kažemo 'ne' Superligi! LP je nešto najbolje što postoji

Bayern dijeli stajalište Bundeslige. Nama je uvijek bila čast predstavljati Njemačku u Ligi prvaka. I dalje se sjećamo našeg trijumfa u Lisabonu prošle godine, nezaboravan trenutak, poručili su iz prvaka Europe

VIDEO

Naši članovi i navijači odbijaju Superligu, objasnio je predsjednik Bayerna Herbert Hainer u nekoliko rečenica zašto je aktualni europski prvak također odbio pozivnicu iz nove nogometne tvorevine bogatih i velikih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Superliga 01:06

- Naša je želja i nastojanje da europski klubovi egzistiraju i lijepom i emotivnom natjecanju kakvo je Liga prvaka. Bayern kaže ne Superligi!

Izvršni direktor Karl-Heinz Rummenigge dodao je:

- Bayern dijeli stajalište Bundeslige. Nama je uvijek bila čast predstavljati Njemačku u Ligi prvaka. I dalje se sjećamo našeg trijumfa u Lisabonu prošle godine, nezaboravan trenutak. Za Bayern je Liga prvaka najbolje natjecanje na svijetu.

firo: 06.03.2021 Soccer: Soccer: 1st Bundesliga, season 2020/21 FC Bayern Munich - BVB Borussia Dortmund

Uz Bayern pozivnicu je odbio i PSG, a prvi čovjek pariškog kluba Nasser Al-Khelaifi stoji uz Uefu...

- Vjerujemo kako bilo kakav prijedlog bez potpore Uefe - organizacije koja radi na napretku i u interesu nogometa gotovo 70 godina - neće riješiti probleme s kojima je nogometna zajednica trenutačno suočena. Oni su vođeni isključivo svojim interesima, dok će PSG nastaviti surađivati s Uefom, stoji u priopćenju PSG-a objavljenom nakon što je Al-Khelaifi dobio još jedan mandat u Izvršnom odboru Uefe na kongresu u Montreauxu.

Ligue 1 - Stade Rennes vs Paris St Germain

Dio Superlige, pak, bit će Liverpool, a dok je trener Klopp ostao suzdržan u novom istupu, kapetan Milner složio se s navijačima.

- Ljudi su ogorčeni i ja to razumijem. No, ne mogu vam puno reći o Superligi jer u tome nisam sudjelovao, a ni igrači. Mi nismo ništa znali o tom. Liga prvaka već dugo postoji, ona je bila tu još dok sam bio igrač, a kao trener uvijek želim igrati Ligu prvaka. Ove sezone West Ham je u poziciji da izbori LP, pa zašto bi njima bilo uskraćeno da se natječu s najboljima - rekao je Klopp, a Millner dodao:

- To mi se nimalo ne sviđa i nadam se da se projekt Superlige neće ostvariti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao