Obavijesti

Sport

Komentari 40

Bayern potvrdio Mandžukićev transfer: Doveli smo pojačanje

Bayern potvrdio Mandžukićev transfer: Doveli smo pojačanje
4

Iz Bayerna je stigla i službena potvrda da je Mario Mandžukić novi igrač viceprvaka Europe. Sportski direktor rekao je kako su doveli Mandžu zbog nastupa na Euru

VIDEO

Nosio je Hrvatsku na Euru, oduševio je sve i to je bilo ključno da Bayern krene u "lov". Sportski direktor minhenskog kluba rekao je kako je upravo Mandžin nastup na Euru bio ključan u odluci da ga dovedu u klub.

- Sretni smo što smo doveli jednog od najboljih napadača Bundeslige. Na Euru smo vidjeli koliko je zapravo Mario dobar. Bit će veliko pojačanje za nas - rekao je sportski direktor Bayerna Christian Nerlinger.

Bayern je tako i službeno potvrdio transfer hrvatskog napadača iz Wolfsburga u Bayern. Ranije je prelazak Mandže u Bayern potvrdio igračev menadžer Ivan Cvjetković.

- Javio mi se predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge da su sve dogovorili s Wolfsburgom. Sretni smo jer je ovo najbolji mogući i logičan korak za Marijevu karijeru - rekao je Cvjetković.

Mario je potpisao na četiri godine, zarađivat će četiri milijuna eura godišnje čime će postati drugi najplaćeniji hrvatski nogometaš. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 40

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici
VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću
SAŽETAK: ZRINSKI - ŠIBENIK 0-2

VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću

OSIJEK - Šibenik je slavio 2-0 na vrućem gostovanju u Osijeku kod Zrinskog te u izravnom dvoboju izborio povratak u HNL nakon samo jedne sezone u drugoj ligi. Susret je sudio Fran Jović, koji je u prvom poluvremenu dosudio penal za Šibenik pa isključio krilnog igrača Zrinskog Petra Korova. U obje situacije sudjelovao je Korov, a nakon susreta predsjednik Zrinskog Ivan Komak rekao je da će tražiti Jovićevo izuzeće. Obrušio se i na HNS.