Obavijesti

Sport

Komentari 25

Bender pušten s lanca: Opet odličan protiv Šarića i Wolvesa

Bender pušten s lanca: Opet odličan protiv Šarića i Wolvesa
1

Dragan Bender je drugi put zaredom dobio mjesto u startnoj petorci i opet odigrao odličnu utakmicu. U pola sata na parketu: 'double-double' sa 13 poena i 10 skokova plus 2 asistencije i šut 50% (za dva poena 67%)

VIDEO

Sinoć su se u Arizoni sučelile momčadi Darija Šarića i Dragana Bendera. Šarićevi Timberwolvesi lako su i uvjerljivo riješili Benderove Sunse (118-91), ali individualni učinak dvojice hrvatskih košarkaša bio je suprotan kolektivnom učinku njihovih momčadi.

Bender odličan, Šarić ispodprosječan

Dragan Bender je drugi put zaredom od srpskog trenera Kokoškova dobio mjesto u startnoj petorci i - drugi put zaredom odigrao odličnu utakmicu: u pola sata na parketu 'double-double' sa 13 poena i 10 skokova plus dvije asistencije i ukupnim šutom 50% (67% za dva poena). Phoenix je najgora momčad lige, ali Bender je još jedan dokaz da svaki hrvatski talent, ako mu se da šansa, definitivno ima NBA kvalitetu!

NBA: Phoenix Suns at Minnesota Timberwolves

Dario Šarić i dalje se traži u sustavu Minnesote. U 17 minuta koliko je dobio od trenera Ryana Saundersa upisao je pet poena (2/9, za tricu 1/4), uz 4 skoka i 3 asistencije. Wolvesi su 11. na Zapadu. Preslabo za momčad koja ima imena a la D-Rose, K.A.Towns, Wiggins, Gibson, Šarić, Teague, Covington...

Inače, najbolji igrač Phoenixa Devin Booker i centar Wolvesa Gorgui Dieng su nakon jednog naguravanja na parketu požurili obračunati se i u tunelu prema svlačionicama pa je reagiralo osiguranje i spriječilo fizički sukob. Dečki se nisu potukli, ali kamere su sve 'vidjele' pa nervoznim igračima slijede sankcije, u najmanju ruku 'masne' novčane kazne.

Westbrook opet 'triple-double'

Sjajan šuterski obračun, Paul George vs Damian Lillard, gledali smo u Oklahomi. Domaće krilo PG zabio je 36 poena uz 8 skokova i 4 assista, Lillard utrpao 34 te dodao 4 skoka i 8 asistencija, a pobjeda (123-114) je ostala u Chesapeake Areni zbog 'hodajućeg triple-double' Russella Westbrooka koji je sinoćnju utakmicu završio s fenomenalnim učinkom 29-14-10. Portlandu nije pomogla niti još jedna odlična utakmica BiH-centra Jusufa Nurkića (22 poena + 15 skokova).

Luka Dončić je sa 17 poena i 7 skokova te 6 asistencija bio dobar premda ispod svog sjajnog prosjeka, ali Dallas je na kraju kod kuće bio bolji od Clippersa, 106-98. Druga momčad lige (i Istoka) Toronto Raptors lako su se na svom parketu obračunali sa Sacramentom (120-105) koji se sa 50% ipak čvrsto drži u konkurenciji za play-off. Dok domaćih najbolji je bio Fred van Fleet (19-7-7), a kod gostiju Marvin Bagley (22 poena, 11 skokova).

NBA: Portland Trail Blazers at Oklahoma City Thunder

Noćas nas čeka 10 utakmica, a na parket će Bojan Bogdanović (Indiana vs Toronto), Mario Hezonja (New York vs Houston) i Ante Žižić (Boston vs Cleveland).

Rezultati:

Dallas-LA Clippers 106:98
Phoenix-Minnesota 91:118
Toronto-Sacramento 120:105
Oklahoma City-Sacramento 123:114

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani