Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bene, adio? Luzerski Brownsi izbacili i rasplakali legendu...

Bene, adio? Luzerski Brownsi izbacili i rasplakali legendu...

Legendarnom Big Benu se bliži 39. rođendan, a kamere su ga nakon utakmice uhvatile kako u suzama na klupi priča sa svojim suigračem. Cleveland ga je izbacio iz playoffa, a mirovina je sve bliže

VIDEO

Nakon tri utakmice NFL doigravanja u subotu, u nedjelju su se odigrale još tri pri kojima smo mogli gledati nekoliko okršaja mladih snaga na poziciji quarterbacka sa starim legendama kojima je ovo vjerojatno bila zadnja sezona.

POGLEDAJTE VIDEO: Superbowl nosi zaradu

Pokretanje videa...

01:11

Među njima je i Drew Brees (41) za kojeg američki mediji kažu kako sigurno odlazi nakon ovog doigravanja. Njemu i njegovim Saintsima na suprotnoj su se strani našli Mitch Trubisky (26) i Chicago Bearsi.

NFL: Minnesota Vikings at New Orleans Saints

Iako je Brees jako malo vremena ove sezone proveo sa svojim najboljim zvijezdama, hvatačem Michaelom Thomasom i probijačem Alvinom Kamarom, protiv Bearsa nije imao previše problema. 

Brees, kojemu za četiri dana dolazi 42. rođendan, imao je 265 jardi bacanjem i dva polaganja te je odveo Saintse do pobjede 21-9.

Ravensi se nudili

Ravensi su svladali Titanse 20-13 u utakmici u kojoj su TItansima nudili brojne šanse za prolaz. Ovi ih, međutim, nikako nisu koristili. Ravensi su potpuno ugušili moćnog probijača Derricka Henryja koji nije bio ni sjena iz regularne sezone te je imao manje od 50 jardi probijanjem.

NFL: AFC Wild Card Round-Baltimore Ravens at Tennessee Titans

Međutim, hvatači Titansa imali su puno prostora, no Ryan Tannehill u četvrtoj četvrtini je pri pokušaju povratka bacio loptu protivničkoj momčadi, a ranije su Titansi na četvrtom pokušaju s dva jarda do linije za novi umjesto trčanja išli - puntati.

S obzirom da su gubili i da je bilo osam minuta do kraja, radi se o jednom od kukavičkijih poteza koje smo gledali ove sezone.

Bene, adio?

A možda i najveći spektakl gledali smo u utakmici Cleveland Brownsa i Pittsburgh Steelersa.

Nakon godina i godina provedenih na dnu lige, u potpunom mulju, gdje su postali simbol NFL-a za nešto loše uz New York Jetse, Brownsi su napokon proteklih godina sastavili odličnu momčad. U prvoj utakmici doigravanja sad su ih čekali Steelersi.

NFL: AFC Wild Card Round-Cleveland Browns at Pittsburgh Steelers

Steelersi predvođeni legenedarnim quarterbackom Benom Roethlisbergerom (38) i odličnom hvatačkom jedinicom u kojoj su JuJu SMith-Schushter i Chase Claypool provocirali su Brownse uoči utakmice.

Šašavi JuJu rekao je kako ih se ne boji, jer: 'Brownsi su i dalje Brownsi'.

Stiže NFL doigravanje: Brownsi su u njemu nakon čak 18 godina
Stiže NFL doigravanje: Brownsi su u njemu nakon čak 18 godina

Aludirao je time na njihove godine provedene u mulju lige, a Brownsi su u prvoj četvrtini već poveli nestvarnih 28-0, naposljetku slavili 48-37, a mladi quarterback Clevelanda nakon utakmice rekao im je:

NFL: AFC Wild Card Round-Cleveland Browns at Pittsburgh Steelers

- Brownsi su i dalje Brownsi...

Legendarnom Big Benu se bliži 39. rođendan, a kamere su ga nakon utakmice uhvatile kako u suzama na klupi priča sa svojim suigračem.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Na ugovoru mu je ostala još jedna godina, ranije je rekao kako se namjerava vratiti i sljedeće sezone, ali Steelersi već imaju mladog Masona Rudolpha (25), a Ben je sve stariji i stariji. 

Te suze izgledale su kao zbogom NFL-u i kraj jedne velike karijere...

Brownsi će sad igrati s moćnim Chiefsima, Ravense čekaju Billsi. Saintsi i Brees idu na Tampu i Toma Bradyja, a Los Angeles Ramse čeka moćni Aaron Rodgers i Green Bay Packersi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu