Obavijesti

Sport

Komentari 10

Menalo umalo junak BiH koja je prosula sve, hat-trick Haalanda

Menalo umalo junak BiH koja je prosula sve, hat-trick Haalanda

Izabranici Ivajla Peteva novim rezultatom sve su dalje od plasmana na nadolazeće Svjetsko prvenstvo, dok momčad Dragana Stojkovića sigurno nastavlja koračati prema plasmanu u Katar

VIDEO

Nakon iznenađujućeg remija protiv Francuske (1-1), reprezentativci BiH nastavili su s iznenađujućim remijima, ali ovaj put u negativnom smislu. Kod kuće su protiv Kazahstana dominirali, ali susret je na kraju završio 2-2. Danska nogometna reprezentacija nastavila je dominirati skupinom F kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, u šestom nastupu ostvarila je šestu pobjedu svladavši u Kopenhagenu Izrael sa 5-0.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group D - Bosnia and Herzegovina v Kazakhstan

Danska je u ovih šest utakmica postigla čak 22 gola uz niti jedan primljeni. Za pobjedu protiv Izraela pogađali su Poulsen (28), Kjaer (31), Skov Olsen (41), Delaney (58) i Cornelius (90+1). Izrael je ovim porazom pao na treće mjesto sa 10 bodova, pretekla ga je Škotska koja je iznenadila Austriju u Beču svladavši ju sa 1-0 golom Dykesa (30-11m). Druga Škotska sada ima 11 bodova, dok je Austrija četvrta sa sedam.

Svjetski prvak Francuska izdvojila se na vrhu skupine D domaćom 2-0 pobjedom protiv Finske u Lyonu, a oba gola postigao je Griezmann (25, 53). Francuska sada ima 12 bodova iz šest susreta, sedam više od Ukrajine i Finske koje su odigrale pet, odnosno četiri utakmice. Na dnu skupine su Bosna i Hercegovina te Kazahstan sa po tri boda nakon 2-2 remija u Zenici. Poveli su gosti preko Kuata (52), preokret su osigurali Pjanić (74-11m) i Menalo (86), no Zainutdinov (90+5) je duboko u sudačkoj nadoknadi pogodio za konačnih 2-2.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group D - France v Finland

Nizozemska je u derbiju skupine D u Amsterdamu deklasirala Tursku sa 6-1. Trostruki strijelac bio je Depay (16, 38-11m, 54), a po jedan gol su dodali Klaasen (1), Til (80) i Malen (90), dok je poraz Turske ublažio Under (90+2). Nizozemska je preuzela vrh ljestvice sa 13 bodova, koliko ima i druga Norveška koja je lako sa 5-1 svladala slabašni Gibraltar uz tri gola Haalanda, dok je Turska treća sa 11 bodova.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group G - Netherlands v Turkey

Portugal je ostao sam na vrhu skupine A nakon 3-0 gostujuće pobjede protiv Azerbajdžana u Bakuu te 1-1 remija Srbije u Dublinu kod Irske. Portugal je do pobjede stigao golovima Bernarda Silve (26), Andrea Silve (31) i Dioga Jote (75). Srbija je dugo vodila golom Milinković-Savića (20), no u završnici je Milenković (87-ag) autogolom poravnao na 1-1. Portugal sada ima 13 bodova, Srbija 11. Slijede Luksemburg sa šest, Irska s dva i Azerbajdžan s jednim bodom.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group A - Azerbaijan v Portugal
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome