Obavijesti

Sport

Komentari 19

Bijesni Allegri prekinuo trening zbog Juveove zvijezde Dybale

Bijesni Allegri prekinuo trening zbog Juveove zvijezde Dybale
1

Gianluigi Buffon poludio je nakon utakmice s Lyonom. Toliko da je nakon njegova monologa u svlačionici vladala tišina. Buffon zna biti veoma dojmljiv kada to želi...

VIDEO

Bilo je burno na treningu Juventusa u srijedu. I dok u Seriji A caruje, talijanski prvak u Europi muku muči s formom. Nešto u momčadi Massimilijana Allegrija ne štima, a remi s Lyonom u srijedu navečer je samo potvrda takve teze.

Naime, Gazzetta dello Sport je prenijela vijest da je trener 'stare dame' izgubio strpljenje nakon što je jedna od njegovih najvećih zvijezdi Paulo Dybala igrala košarku umjesto da se posvetila oporavku od ozljede mišića. Allegri je javno kritizirao Dybalu.

- Mister, postoje specijalisti fizikalne terapije koji će mi pomoći da se brzo oporavim - odgovorio mu je supertalentirani Argentinac.

Allegri je odmah nakon treninga sazvao sastanak s medicinskim osobljem kluba kako bi ustanovio što se događa s njegovim najznačajnijim nogometašem. Striktno im je objasnio da mu je pod hitno potreban i da ga što prije osposobe za povratak na teren.

U Europi nećete tako lako

Juventus je u Italiji sila kao što je uvijek bio. No u Europi je priča malo drugačija. Momčadi u europskim natjecanjima uglavnom idu na nož i ne povlače se pred, uvjetno rečeno, jačim protivnikom. Tako je bilo i s Lyonom, koji je izvukao bod na stadionu Juventus.

Talijanski mediji prenijeli su da je kapetan Juvea Gianluigi Buffon poludio nakon utakmice. Toliko da je nakon njegova monologa u svlačionici vladala tišina. Buffon zna biti veoma dojmljiv kada to želi, ali i povisiti glas premda je inače miran i staložen. Slično se dogodilo i u Ligi prvaka kada je Buffon novajlijama i mladim igračima održao 'bukvicu'. Objasnio im je gdje su, što Juventus znači, koja su pravila i koliko moraju biti ponosni što su tu. Igre kao protiv Lyona su neprihvatljive.

U pravu je, Juventus u Italiji unaprijed ulazi u utakmicu kao pobjednik, s takvim mentalitetom. Najveći 'problem' je što to rade i, više-manje, ostale momčadi. Izuzeci su milanski klubovi koji su ga uspjeli pobijediti. No možda i najbolji primjer je trener Sampdorije Marco Giampaolo koji je otvoreno priznao da je na travnjak protiv Juventusa poslao slabiji sastav kako bi mogao parirati Interu s jačim.

Ukoliko se Juve ne probudi, čini se kako bi im sezona mogla biti promašaj. Barem što se tiče Lige prvaka, koju toliko žarko žele osvojiti...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union