Sport

Komentari 1

Bila je jedna od favoritkinja pa je ispala zbog ocjene 0: Da sam skočila, mogla sam se ozlijediti

Bila je jedna od favoritkinja pa je ispala zbog ocjene 0: Da sam skočila, mogla sam se ozlijediti

Imala je nekoliko impresivnih skokova u vodu u kvalifikacijama, ali greška na posljednjem koštala ju je plasmana u finale. Pamela Ware (28) samo je skočila 'na noge' u bazen nakon pogreške u koracima

Napravila sam sve što sam mogla da budem tu gdje jesam. Nadam se da ćete se naviknuti na mene jer ne idem nigdje, ne predajem se, rekla je kanadska skakačica u vodu Pamela Ware (28) nakon što je završila 18 na kvalifikacijama na Olimpijskim igrama u Tokiju, a bila je jedna od favoritkinja za postolje.

Izašla je na posljednji skok i u pripremi pogriješila te je odlučila kako će samo skočiti 'na noge' u vodu za što su joj suci dali ocjenu 0.0. 

Diving - Women

- Da sam nastavila sa izvedbom skoka kojeg sam htjela mogla sam se povrijediti - pojasnila je sportašica koja je dobila mnoge poruke podrške na društvenim mrežama na koje je odgovorila objavom:

- Ono što radimo na natjecanju je samo mali faktor u onome što stvarno radimo i što jesmo. Bila sam spremna za ovo natjecanje i napravila grešku. Moglo se dogoditi svakome, ali dogodilo se meni u krivo vrijeme - rekla je.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Diving - Women

Nije bila jedina kojoj se to dogodilo jer je Arantxa Chavez iz Meksika napravila istu grešku, ali njoj se to dogodilo još u prvotnoj fazi natjecanja. Bilo kako bilo, obje su skakačice ostale daleko od borbe za postolje.

Najčitaniji članci