Obavijesti

Sport

Komentari 8

Bila je žrtva obiteljskog nasilja, a sad se vraća u kavez još jača

Bila je žrtva obiteljskog nasilja, a sad se vraća u kavez još jača

'Godinu dana nisam bila uopće aktivna i to mi je vratilo strast prema ovome čime se bavim, dobila sam tu motivaciju' - rekla je Rachael Ostovich koja se ovog vikenda vraća u kavez nakon pauze

VIDEO

Nakon pauze od skoro dvije godine Rachael Ostovich (29) vraća se u kavez jača nego ikad. Posljednji put je nastupila u siječnju 2019. godine kad je u Octagon odlučila ući samo dva mjeseca nakon što je bila žrtva obiteljskog nasilja.

POGLEDAJTE VIDEO: Rachael opet trenira 

Pokretanje videa...

Rachel Ostovich opet trenira 00:52

Osotvich je tada poražena od te je nažalost ozlijeđena zbog čega je morala na dugu pauzu. Bio je to njezin drugi UFC poraz za redom, a u ukupnom profesionalnom omjeru ima četiri pobjede i pet poraza. 

Lijepa borkinja nadolazećeg vikenda će gotovo nakon dvije godine odmjeriti snagu s Ginom Mazanyji. Ostovich ide po pobjedu u nadi da će njezina karijera krenuti u pravom smjeru.

 - Toliko duga pauza svakako je imala svoje koristi. Resetirala me i navela da pronađem tu novu vatru, nešto što će me pokrenuti.

- Karantena mi je dala do znanja da neke stvari u životu ne smijem olako shvaćati, kao niti prilike koje mi se pružaju. Moram priznati da sam se u početku karantene ulijenila i puno jela, previše sam se opustila, ali uspjela sam se vratiti na staro - rekla je u razgovoru za havajski Khon2.

Ostovich je porijeklom s Havaja te je zbog svog atraktivnog izgleda stekla velik broj fanova na društvenim mrežama. Njezina ljepota nije jedini razlog zbog čega ima skoro 800.000 sljedbenika na Instagramu nego i prezentacija njezinih borilačkih vještina. 

- Godinu dana nisam bila uopće aktivna i to mi je vratilo strast prema ovome čime se bavim, dobila sam tu motivaciju. Sretna sam što imam priliku i dalje raditi ono što volim, a volim MMA, volim umjetnost ovog sporta i volim trud koji je potrebno uložiti. Ne mogu reći da je to lako, ali ne vidim se da radim išta drugo. Drago mi je da me ljudi i dalje prate te me pitaju kad ću se idući put boriti. Bila sam sretna kad sam im na to napokon mogla odgovoriti. Zahvalna sam svima na tome jer dodatno te motivira kad znaš da ovo sve ne radiš samo za sebe. Radiš za svoju obitelj, prijatelje i sve koji te podržavaju. Dovoljno mi je pogledati svoju kći da bih sama sebi rekla kako će mama uzeti ovu pobjedu - dodala je.

Veliki broj fanova smatra ju jednom od najatraktivnijih borkinja na svijetu, a sada je dobila priliku pokazati da nije samo to.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve