Obavijesti

Sport

Komentari 35

'Bili' na poplavljenom terenu Poljuda jedva dobili Karlovac

'Bili' na poplavljenom terenu Poljuda jedva dobili Karlovac
4

Teže nego se očekivalo Hajduk je pred oko tri i pola tisuće gledatelja na Poljudu svladao Karlovac minimalnim rezultatom 1-0. Strijalc je bio Ante Vukušić iz penala

VIDEO

Jedini gol zabio je najbolji strijelac Hajduka Ante Vukušić s 11 metara. Vukušić je sam izborio jedanaesterac. Nakon što je izveo dupli pas s Ahmadom Sharbinijem u kaznenom ga je prostoru srušio Kalinić.

- Bilo je teško igrati po kišom natopljenom travnjaku, lopta se teško kontrolirala. Žao mi je što nisam zabio još koji gol - kazao je Vukušić koji je u 39. minuti pogodio stativu.

- Želim da do kraja sezone pobijedimo u svim utakmicama i ako već odlazim iz Hajduka, da se oprostim naslovom najboljeg strijelca lige -  zaželio je Vukušić.

Imali su i Kralovčani veliki broj prigoda, a najviše mogu žaliti za nedosuđenim kaznenim udarcem u 19. minuti.

Dojam s tribina je kako je u srazu Bektašija i golmana Hajduka Blaževića čuvar mreže bijelih zakačio gostujućeg napadača u kaznenom prostoru.

- Presretan sam što smo se predstavili u ovako veličanstvenom ambijentu kakav je Poljud i siguran sam da smo mogli i više. Penal je po meni bio čist, ali objektivno Hajduk je imao više od igre. Nama je drago da smo se mogli nositi s takvom institucijom - kazao je trener gostiju Sanjin Lucijanić.

Hajduk je bio puno opasniji, prijetili su bijeli, a goste je u igri držao odlični golman Lovre Kalinić. Nije ni čudo,ako tko dobro poznaje napadače Hajduka onda je to njihov dojučerašnji suigrač koji danas brani gol Karlovca.

Utakmica je bila prekinuta u dva navrata, prvi put na kratko u 61. minuti zbog bakljade, a u 72. minuti uslijedio je 15-minutni prekid zbog strujnog udara koji je ugasio reflektore na poljudu.

- Ne mogu biti nezadovoljan onim što su moji momci prikazali, pogotovo po ovako teškom terenu, a i prekidi su nas pomalo ohladili. No rekao bih na kraju da smo zaslužno slavili jer smo bili bolji, a karlovac je došao do daha tek u drugom dijeli kad smo mi malo pali u snazi - kazao je Krstičević koji je dao priliku za debi mladom Iliji Valentinu Tomašu od prve minute, a u drugom dijelu zaigrali su Ahmad Sharbini i povratnik Goran Jozinović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...