Obavijesti

Sport

Komentari 115

'Bili smo umorni od puta, bit će bolje protiv Stokea u četvrtak'

'Bili smo umorni od puta, bit će bolje protiv Stokea u četvrtak'
1

Razumijem ljutnju navijača ali mi smo jedna velika obitelj, ako bace bocu ili vrijeđaju jednoga, vrijeđaju sve nas. Ma protiv Engleza će biti bolje, rekao je Ljubo Miličević...

VIDEO

Srđan Andrić, Danijel Subašić, Ante Vukušić i Ljubo Miličević, svojevrsno "kapetansko vijeće", izašlo je pred novinare kako bi pojasnili razloge loše igre i poraza u Zadru, te pozvali navijače da ih u što većem broju dođu podržati protiv Stokea.

- Pobjedom i plasmanom u doigravanje EL želimo izbrisati poraz u Zadru i pokazati da je pravo lice Hajduka ono iz utakmica sa Šibenikom i Barcelonom, a ne ono iz Stokea i Zadra – kaže Srđan Andrić.

Uvrede i bačene boce prema njegovim suigračima pogodile su Ljubu Miličevića, koji još uvijek čeka debi.

- Razumijem ljutnju navijača ali mi smo jedna velika obitelj, ako bace bocu ili vrijeđaju jednoga, vrijeđaju sve nas. Nismo igrali dobro, ali vjerujem da će protiv Engleza biti bolje. Oni su nezgodni, imaju poseban stil igre, koji je u stvari nikakav stil, ali s njim imaju uspjeha. Ali neće ni njima u Poljudu biti lako, uz podršku naših gledatelja i našu borbenost, možemo pobijediti i ići dalje - rekao je.

Danijel Subašić vraća se na gol nakon pauze zbog ozljede.

- Teško je gledati utakmicu s tribinama, pogotovo kad gubiš. Moji su suigrači ušli u utakmicu umorni od puta, a momci iz Zadra su krenuli 200 na sat – pojašnjava Subašić razloge poraza.

Unatoč tome čini se da navijači vjeruju Hajduku. Redovi za ulaznice se ne smanjuju, do jučer ih je prodano preko 25.000 i Poljud će opet biti pun.

- Borit ćemo se i dati sve od sebe da opravdamo to povjerenje. Oni su opasni, pogotovo onaj njihov "top za teniske loptice" (Delap op.a.). Ali vjerujem u "sinjskog dijamanta" Antu Vukušića – nasmijao se Subašić.

- Nema veze tko će zabiti, može i Subašić, samo da mi prođemo dalje – kaže Vukušić, koji se u ovoj sezoni ne može pohvaliti dobrim statusom kod trenera Balakova, koji ga često mijenja.

- Trener želi osvježiti momčad, a moje je da slušam i radim. Nisam zaboravio zabijati, niti ja, ni moji suigrači. Nismo zabili u Stokeu i Zadru, nadam se da će nam se opet otvoriti u četvrtak i da ćemo ponoviti lanjski uspjeh kada smo izbacili Dinamo iz Bukurešta. Najvažnije je da mi stvaramo šanse, sigurno će doći i golovi.

Policija spremna za navijače Stokea

Delegacija Stoke Citya sutra ujutro će sletjeti u splitsku zračnu luku u Resniku, pojačana za 579 navijača, koliko ih je rezerviralo ulaznice za ogled. Još uvijek se nagađa koliko će ih stići u individualnim aranžmanima, nagađa se sveukupno oko 1.000. U svakom slučaju na Poljudu ih očekuje 1.400 mjesta na južnom sektoru. Navijači Stokea na glasu su kao problematični, no splitska policija će ih uoči utakmice držati na oku, na posebno određenoj, izoliranoj lokaciji. 

Ulaznice idu odlično 

Ulaznice za ogled Hajduka i Stokea i dobro su se prodavale, tako da nema sumnje kako će i protiv Stokea Poljud biti rasprodan. U tri ogleda na početku sezone, na Poljudu će se okupiti oko 85.000 gledatelja, po 33.500 protiv Barcelone i Stokea, te 18.000 protiv Šibenika. Gledatelji su strpljivo čekali pred prodajnim mjestom na Poljudu, još uvijek nenavikli da se ulaznice mogu kupiti i na punktovima u Marmontovoj ulici i u Spaladium areni.  

Vraćaju se Miličević i Subašić

Ako je suditi po treninzima i dosada prikazanom na utakmicama, Balakov bi trebao Stokeu suprotstaviti nešto drugačiju momčad, nego u prvom ogledu. Nakon pauze zbog ozljeda, u postavu se vraćaju Miličević i Subašić, te Maloča i Oremuš, koje je Balakov odmarao. Tako bi početna jedanaestorica, koja će krenuti po pobjedu i plasman u doigravanje Europske lige, trebala zaigrati u formaciji 4-2-3-1: Subašić – Oremuš, Maloča, Miličević, Lima – Andrić, Inoha - An. Sharbini, Vuković, Tomasov – Vukušić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše