Obavijesti

Sport

Komentari 95

Bilić je ipak slomljen: Sammir će uskoro zaigrati za Hrvatsku

Bilić je ipak slomljen: Sammir će uskoro zaigrati za Hrvatsku
1

Zdravko Mamić "oprao" je hrvatskog izbornika Slavena Bilića zbog Sammira i sad je Filho ipak kandidat. Slaven je rekao je Sammir na širem popisu reprezentativaca...

VIDEO

Uvijek sam govorio da o strancima u reprezentaciji ne bi smio odlučivati izbornik, no nitko nije regirao pa ću ja uzeti stvar u svoje ruke. Dakle, Sammir je Hrvat i on je u kombinaciji, rekao je Slaven Bilić govoreći o širem popisu igrača za prijateljsku utakmicu protiv Irske 10. kolovoza.

- Kad će biti u užem krugu reprezentativaca, to ovisi najviše o njemu, kako igra i kako će se ponašati izvan terena. Naravno, i o njegovim konkurentima u veznom redu - pojasnio je Bilić, između redaka dajući naslutiti da Filho pravi poziv neće dobiti bude li nastavio s tulumarenjem.

Slučajno ili ne, Bilić je Sammira na mala vrata gurnuo među kandidate samo nekoliko tjedana nakon što ga je Zdravko Mamić zbog “nepozivanja najboljeg igrača HNL-a” žestoko oprao pa u bijesu napustio sjednicu izvršnog odbora HNS-a.

Savez je pokrenuo proceduru i uskoro će u Rusanovu stići Fifino dopuštenje da Brazilac zaigra za Hrvatsku.

- Bilić je ovim pokazao da je ozbiljan čovjek. Trebao ga je zvati i prije, ali njemu su tek 24 godine. Pred njim je još desetak godina vrhunskog nogometa - rekao je jučer Zdravko Mamić pa nastavio:

- A glasine da su reprezentativci protiv pozivanja Sammira gnjusna su laž! Za većinu Bilićevih dečkiju on je igrač kakvog nemamo. Ne mogu tvrditi baš za svakog pojedinačno, ali pouzdano znam da je za većinu njih baš tako. A ovo da ga oni ne žele... To se izvlači samo onda kada to nekom treba iz sitnih interesa. Igrači valjda najbolje znaju tko je dovoljno dobar za reprezentaciju, njih ne možete prevariti.

Tko bude radio nerede, uzima novac djeci branitelja

Za svaku utakmicu Hrvatske bez navijačkih nereda HNS će donirati 140.000 kuna djeci branitelja. - Predugo smo punili proračun ‘siromašne’ Uefe i Fife - kažu u klubu navijača Uvijek vjerni.

BiH ga čeka, ni Krstanović je sad na Bilićevom popisu

Ovo je divna vijest, sad sam posebno motiviran. Biliću ću već u idućim europskim utakmicama pokazati da me treba zvati, rekao je Ivan Krstanović, nakon što je saznao da je i on na Bilićevu širem popisu za Irsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Dabro propustio šokirati modre!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Dabro propustio šokirati modre!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Vidović je zabio sjajan gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem