Obavijesti

Sport

Komentari 44

Bilića vole i kad psuje: Je*emu, jel' dosta više o tom Payetu?!

Bilića vole i kad psuje: Je*emu, jel' dosta više o tom Payetu?!
7

MOGU I BEZ NJEGA Ovo je ona situacija u kojoj se pokazalo da je bitna momčad, a ne pojedinac. Pričajmo o ovim dečkima, rekao je Slaven Bilić, koji više nije mogao slušati pitanja o Payetu

VIDEO

Čini se da su Payetove svinjarije ujedinile West Ham koji je počeo igrati bolje bez igrača kojem se više ne da igrati i koji pokušava prisiliti klub da ga proda.

'Čekićari' su razbili Crystal Palace 3-0 uz prekrasn gol Andyja Carrolla 'škaricama'. Slaven Bilić nakon utakmice rekao je kako njegov komentar zaslužuju igrači koji su dobili Palace, a ne Payet i njegov slučaj ucjenjivanja kluba.

Ajmo pričat o Carrollu i ostalim dečkima

Hrvatski trener na 'presici' dan nakon utakmice ponovio je da igrači koji su bili na terenu u subotu zaslužuju pozornost, a ne igrač koji ne želi više igrati.

Primjerice, jedan Michail Antonio koji je petak preležao u krevetu s temperaturom, a u subotu je radio posao za koji je plaćen. Ili povratnik nakon ozljede Andy Carroll koji je nevjerojatnim golom istaknuo kandidaturu za potez godine.

- Sve sam vam već rekao o Payetu, jako sam otvoren i kažem sve što imam na umu tako da se više nema što dodati. Moram poštovati važnost ove utakmice, razmišljam o igračima koji igraju, a ne onima koji ne igraju. Sad se pokazalo da je bitna momčad, ne pojedinac. Ako želite odgovore na pitanja o Payetu, idite gazdi kluba, ako vam otvori vrata - rekao je Slaven, ali ali uporni engleski novinari ponavljali su pitanja o Payetu. Sve dok Hrvat nije 'puknuo' na simpatičan način.

- Pa, je'emu, ajmo pričati o Carrollu, Randolphu, Nobleu. Pa o golu Carrolla mogu pričati godinama - rekao je Bilić kojem je izletjela psovka što je nasmijalo novinare. 

POGLEDAJTE VIDEO

Bio im je ljubimac, sad ga vrijeđaju

Navijači West Hama već su prekrižili svog donedavnog ljubimca kojem sad pjevaju pogrdne pjesme, a zaštitari na stadionu čuvaju njegove transparente. Payet je izazvao incident nakon što je tražio sastanak s Bilićem kako bi mu rekao da više nikad neće taknuti loptu kao igrač West Hama ako ga klub ne proda u zimskom prijelaznom roku. 

Što je najbolje, to mu nije prvi, drugi, čak ni treći put da radi ovakve stvari. Isto je radio u Nantesu, St. Etienneu i Marseilleu sve dok ga klub nije prodao. Bilić je najavio da unatoč ultimatumu West Ham neće prodati Payeta kojeg je potjerao iz momčadi.

Istom tom Payetu Slaven se javno klanjao u emisiji tijekom Eura kad je bio stručni komentator, ali njegov nekadašnji ljubimac zabio mu je nož u leđa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve