Obavijesti

Sport

Komentari 124

Bilić: Mamić je stvorio Dinamo, Srbiji i BiH fali hrvatski naboj

Bilić: Mamić je stvorio Dinamo, Srbiji i BiH fali hrvatski naboj
2

Hajduk treba biti iznad Rijeke i Osijeka onoliko koliko je Dinamo sada iznad Hajduka. A Zdravko je najzaslužniji za tu razliku, nevjerojatan je šef kluba i nevjerojatan menadžer, kaže Slaven Bilić

VIDEO

Brončani Vatreni iz 1998., nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije, čovjek koji je u A repku gurnuo Modrića, Ćorluku i Eduarda, a danas trener engleskog West Bromwich Albiona - Slaven Bilić (51), dao je ponoćni live Facebook intervju BiH kolegi Sabahudinu Topalbećireviću.

POGLEDAJTE VIDEO: SLAVEN BILIĆ

 

Objavljuje Sabahudin Topalbecirevic u Srijeda, 15. travnja 2020.

O mirovanju engleskog nogometa zbog pandemija korona virusa Bilić kaže:

- Kad oni kažu sredinom šestog, to znači da to neće bit do sredine šestog. Oni se nadaju da će do tada ovo sve popustiti, ali nitko ne zna kad će se završiti. No, tendencija je da se sezona završi.

Život u karanteni ispunio je slušanjem i sviranjem glazbe.

- Malo kod kuće sviram gitaru. To je nekad spas, kad si sam pa zasviraš djeci i prođe vrijeme. A malo se i napreduje kako se ima vremena.

O svom posrnulom Hajduku priča ovako:

- Ima klubova koji mnogo znače gradu i regiji, a Hajduk je nešto više. Ima takvih klubova, ali Hajduk je način života. To je Napoli, to je Leeds, osjetio sam to, to su giganti. Imaju priliku sa Stanićem i Tudorom nešto napraviti, ali do kad budu imali uteg Dinama da dogodine nešto moraju, to je gotovo nemoguća misija. Oni moraju biti koncentrirani na sebe da prema Rijeci i Osijeku naprave razliku kakvu Dinamo ima prema njima... A onda mogu još korak naprijed.

FA Cup Fourth Round - West Ham United v West Bromwich Albion

Hrvatska je bila treća na svijetu, igrala finale zadnjeg Mundijala. BiH i Srbija uvijek su pune velikih imena, ali nikada i rezultata na hrvatskoj razini...

- Srbija i BiH imaju kvalitetu, već generacijama imaju igrače koji igraju u najvećim europskim klubovima, ali nisu kao mi, nemaju rezultate kao Hrvatska. Ne znam zašto, ali očigledno im nedostaje naboj koji mi Hrvati sigurno imamo.

Tema je bio i bjegunac od hrvatskog pravosuđa, Zdravko Mamić (60).

- Zdravko je napravio Dinamo uspješnim, on je najzaslužniji za tu razliku prema Hajduku. Kad pogledamo sve te igrače koji su stvoreni kroz Dinamo... On je jedan nevjerojatan menadžer i šef kluba. Naravno da su ove druge stvari jako negativne, ako su istina. Dok sam vodio reprezentaciju imao sam jako korektan odnos s njim - rekao je Slaven Bilić.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:24
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome